NRK Meny

Rally-VM

 • Petter Solberg på fjerde

  Petter Solberg kom på fjerdeplass i VM-runden i rallycross i Hockenheim i Tyskland. Dette var den tredje runden i VM og Solberg ligger på tredjeplass sammenlagt.

 • Biltrøbbel for Østberg i Argentina

  Mads Østberg tapte stort på de to siste fartsprøvene lørdag. Først ble bilens diffuser – som sørger for bedre aerodynamisk luftstrøm under bilen – revet av. På nest siste fartsprøve slo en stein inn i hjulopphenget og skadet fjæringen. Sammenlagt ligger Østberg på 11. plass, over 14 minutter bak ledene Elfyn Evans.

  Mads Østberg i bilen sammen med kartleser Ola Fløene
  Foto: Andrea Mikovà
 • Østberg nå på fjerde

  Mads Østberg falt på den 13. fartsprøven ned på fjerdeplass i sammendraget i Rally Argentina, åtte sekunder bak den estiske føreren Ott Tänak.Den tredje siste fartsprøven for dagen kjøres nå.

 • Østberg står over Rally Korsika

  Mads Østberg trekker seg fra WRC-runden på Korsika, som starter 6. april. Årsaken er at teamet hans risikerer å ikke få nytt understell til asfalt-racet i tide, skriver han på Twitter og på sin hjemmeside.

  Mads Østberg i bilen sammen med kartleser Ola Fløene
  Foto: Andrea Mikovà
 • Meeke leder Rally Mexico

  Briten Kris Meeke leder Rally Mexico etter fredagens kjøring. To av fartsprøvene ble avlyst etter en bilulykke. Meeke har 20 sekunders ledelse på Sebastien Ogier. Thierry Neuville er på tredjeplass ytterligere 37 sekunder bak.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Norske Skog ber om statlig støtte

  Styreleder i det kriserammede Norske Skog-konsernet, Christen Sveaas, har bedt næringsminister Monica Mæland om inntil 140 millioner kroner i støtte, skriver Dagens Næringsliv.

  Norske Skog Saugbrugs, Halden
  Foto: Rainer Prang / NRK