NRK Meny

Rally-VM

 • Petter Solberg på fjerde

  Petter Solberg kom på fjerdeplass i VM-runden i rallycross i Hockenheim i Tyskland. Dette var den tredje runden i VM og Solberg ligger på tredjeplass sammenlagt.

 • Biltrøbbel for Østberg i Argentina

  Mads Østberg tapte stort på de to siste fartsprøvene lørdag. Først ble bilens diffuser – som sørger for bedre aerodynamisk luftstrøm under bilen – revet av. På nest siste fartsprøve slo en stein inn i hjulopphenget og skadet fjæringen. Sammenlagt ligger Østberg på 11. plass, over 14 minutter bak ledene Elfyn Evans.

  Mads Østberg i bilen sammen med kartleser Ola Fløene
  Foto: Andrea Mikovà
 • Østberg nå på fjerde

  Mads Østberg falt på den 13. fartsprøven ned på fjerdeplass i sammendraget i Rally Argentina, åtte sekunder bak den estiske føreren Ott Tänak.Den tredje siste fartsprøven for dagen kjøres nå.

 • Østberg står over Rally Korsika

  Mads Østberg trekker seg fra WRC-runden på Korsika, som starter 6. april. Årsaken er at teamet hans risikerer å ikke få nytt understell til asfalt-racet i tide, skriver han på Twitter og på sin hjemmeside.

  Mads Østberg i bilen sammen med kartleser Ola Fløene
  Foto: Andrea Mikovà
 • Meeke leder Rally Mexico

  Briten Kris Meeke leder Rally Mexico etter fredagens kjøring. To av fartsprøvene ble avlyst etter en bilulykke. Meeke har 20 sekunders ledelse på Sebastien Ogier. Thierry Neuville er på tredjeplass ytterligere 37 sekunder bak.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Fredrikstad-forfatter nominert

  Roskva Koritzinsky (28) er nominert til Nordisk råds litteraturpris for novellesamlingen «Jeg har ennå ikke sett verden». Koritzinsky er vokst opp i Fredrikstad, og debuterte som forfatter for fire år siden. 12 andre nordiske forfattere er nominert til prisen.

  Roskva Koritzinsky
  Foto: Aschehoug forlag
 • Kjørte i narkorus for sjette gang

  En 37 år gammel haldenser er dømt til fengsel i et år og fire måneder for en rekke brudd på veitrafikkloven. Denne gangen er mannen blant annet dømt for fire tilfeller av kjøring i narkorus og tolv tilfeller av kjøring uten førerkort. Mannen, som aldri har hatt førerkort, er dømt for kjøring i ruset tilstand fem ganger tidligere og han er straffet 17 ganger tidligere for kjøring uten førerkort.