NRK Meny

Rally-VM

 • Østberg på 9.-plass på Sardinia

  Mads Østberg ligger på 9.-plass etter den første fartsprøven i VM-runden på Sardinia 1,9 sekunder bak verdensmester Sebastien Ogier på 1.-plass. Det gjenstår tre dager med til sammen 19 fartsprøver.

 • Petter Solberg på fjerde

  Petter Solberg kom på fjerdeplass i VM-runden i rallycross i Hockenheim i Tyskland. Dette var den tredje runden i VM og Solberg ligger på tredjeplass sammenlagt.

 • Biltrøbbel for Østberg i Argentina

  Mads Østberg tapte stort på de to siste fartsprøvene lørdag. Først ble bilens diffuser – som sørger for bedre aerodynamisk luftstrøm under bilen – revet av. På nest siste fartsprøve slo en stein inn i hjulopphenget og skadet fjæringen. Sammenlagt ligger Østberg på 11. plass, over 14 minutter bak ledene Elfyn Evans.

  Mads Østberg i bilen sammen med kartleser Ola Fløene
  Foto: Andrea Mikovà
 • Østberg nå på fjerde

  Mads Østberg falt på den 13. fartsprøven ned på fjerdeplass i sammendraget i Rally Argentina, åtte sekunder bak den estiske føreren Ott Tänak.Den tredje siste fartsprøven for dagen kjøres nå.

 • Østberg står over Rally Korsika

  Mads Østberg trekker seg fra WRC-runden på Korsika, som starter 6. april. Årsaken er at teamet hans risikerer å ikke få nytt understell til asfalt-racet i tide, skriver han på Twitter og på sin hjemmeside.

  Mads Østberg i bilen sammen med kartleser Ola Fløene
  Foto: Andrea Mikovà

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Kvinne knivstukket i Sarpsborg

  En kvinne er fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket i halsen i Sarpsborg mandag kveld. Det opplyser politiet. Det er foreløpig ikke kjent hvor alvorlige skadene er. Politiet leter etter gjerningsmannen, som løp fra stedet. Politiet er interessert i tips.

 • Se NRK Østfolds TV-sending 22:55