NRK Meny
Normal

Plankehaugens leder slutter

Leder i FFKs supporterklubb, Plankehaugen, trekker seg som leder med umiddelbar virkning.

Supportere, FFK
Foto: Rainer Prang / NRK

Det skriver avisa Demokraten.

– Alle de negative innspillene som har kommet den siste tiden har ødelagt gleden ved å holde på med dette. Nok er nok. Nå vil jeg bruke tiden på andre ting, sier Ulf Berg til avisen.

Kritikk for Morgan-vennskap

Plankehaugen har blant annet ekskludert flere medlemmer i høst. Men Berg har også fått endel reaksjoner i forbindelse med Morgan Andersen-saken.

– Jeg har fått kritikk for at jeg støtter Morgan Andersen. Til og med for at jeg besøkte ham på hans feriested i Spania, sier han til Demokraten.

Berg er likevel stolt av jobben som har vært gjort i Fredrikstad.

– Da jeg kom til Plankehaugen i 2000 var vi bare en håndfull medlemmer. I dag er vi 4100. En av de største og mest velfungerende i Norge. Det er jeg litt stolt av.

- Men det jeg kanskje er mest stolt av er at vi har vært noe mer enn en ren supporterklubb. Vi har lagt vekt på også å bidra på andre fronter.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet aksjon i Mysen

    Politiet har avsluttet den væpnede aksjonen i Mysen. Det skriver VG. Aksjonen kom som følge av en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet har ikke pågrepet noen, og går nå over til vanlig etterforskning.

  • Væpnet aksjon i Mysen

    Politiet har satt i gang en væpnet aksjon i Mysen. Det er mannskap med hund på stedet. Aksjonen skal være rettet mot en spesifikk adresse, skriver Smaalenenes Avis. Bakgrunnen for aksjonen skal være en skyteepisode i Askim i ettermiddag.