NRK Meny
Normal

Nye funn i svensk parteringsdrap

Resten av kroppen kan være lokalisert, melder svenske aviser.

Søk etter likdeler i Strömstad

Politiet har søkt etter flere spor i området der det parterte liket ble funnet. Dette bildet er tatt i september etter liket ble funnet.

Foto: Björn Larsson Rosvall / NTB scanpix

Det parterte liket av en 65 år gammel mann ble funnet i en pakke i sjøen ved Saltö utenfor Strömstad i begynnelsen av september.

Tord Haraldsson

Etterforskningsleder Thord Haraldsson.

Foto: Shemsi Bunjaku / NRK

Senere ble et teppe funnet på havbunnen i nærheten av der pakken har ligget.

Nå har politiet gjort funn på teppet, skriver den svenske avisen Aftonbladet.

– Vi har gjort funn, men jeg vil ikke si mer enn det, sier etterforskningsleder Thord Haraldsson til avisa.

Fortsatt leter politiet etter flere kroppsdeler som ikke er funnet. Men nå har en likhund markert et nytt sted på havet.

– Det var på et sted vi ikke har lett tidligere, sier Thord Haraldsson til Aftonbladet.

Ifølge avisa vil politiet gjennomføre nye dykk i området på lørdag.

Den avdøde 65-åringen ble i 2007 dømt for å ha skutt og drept sin egen kone. Foreløpig er ingen mistenkt for drapet på 65-åringen.

Ved tekniske undersøkelser i mannens bolig i Göteborg skal politiet også ha gjort en del interessante funn, men de vil ikke avsløre hva slags funn det er snakk om.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Koster-rekord

    Sommeren har gitt billettrekord for Kosterbåtene, skriver Fredriksstad Blad. Båtene trafikkerer mellom Strømstad og Koster. I juli ble det solgt 112 000 billetter mot 98 000 i juli i fjor. Også mai og juni ble rekordmåneder for selskapet Västtrafik som driver ruta.

  • Ung motorsyklist omkom

    Det var en mann i 20-årene fra Toten som omkom i en motorsykkelulykke i Trøsken søndag ettermiddag. Sykkelen har kjørt av veien og inn i et tre. Føreren døde på stedet. Det var ingen vitner til ulykken, forteller Finn Håvard Aas ved politiets operasjonssentral.