NRK Meny
Normal

Direktør går av ved Rygge Sivile Lufthavn

Jan Robert Danielsen går av som administrerende direktør ved Rygge Sivile Lufthavn.

Jan Robert Danilesen, direktør for Rygge Sivile Lufthavn
Foto: Magnus Brenna Lund / NRK

Samtidig har styret ansatt Pål Tandberg som ny administrerende direktør, opplyser Rygge Sivile Lufthavn i en pressemelding.

HØR: Rygge - Gran Canaria betyr dyrere og kortere ferie
SE: Rygge sivile lufthavn ber eierne om utvidet aksjekapital
SE: Klar til avgang Rygge - Gran Canaria

Tiltrer umiddelbart

Pål Tandberg har siden januar 2007 sittet i selskapets styre, og er nå direktør for forretningsutvikling i Borregaard. Tidligere har han vært administrerende direktør i Denofa i Fredrikstad.

- Rygge sivile lufthavn er godt fornøyd med at Tandberg har sagt seg villig til å lede selskapet ved oppstarten av Moss Lufthavn Rygge, skriver Rygge Sivile Lufthavn i pressemeldingen.

Pål Tandberg begynner i jobben umiddelbart og slutter samtidig i selskapets styre.

- Selskapet er inne i en aktiv oppbyggningsfase med fokus på operativ drift, og det er derfor vært viktig å få på plass en permanent ledelse og organisasjon i selskapet, mener selskapet.

Jan Robert Danielsen har som innleid konsulent ledet selskapet fra etablering i 1999.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 20:55-nyhetene her

    Renée Nilsen gir deg nyhetene fra Østfold klokka 20:55.
  • -Uegnet for eldre og syke innsatte

    Halden fengsel er uegnet for eldre og syke innsatte. Det sier advokat Harald Otterstad. Otterstad er forsvarer for 83-åringen som ble dømt til 13,5 års ubetinget fengsel for å ha drept sin kone med gevær i parets hjem i Sarpsborg. 83-åringen søker nå om benådning på grunn av sviktende helse. Ifølge Otterstad har ikke fengselet kapasitet til å følge opp mannen. Are Høidal, Fengselsleder i Halden fengsel, vil ikke kommentere enkeltsaker, men sier det er Halden kommune som er ansvarlig for helsetjenesten i fengselet. Ellers legger Høidal til at de tilrettelegger for soning i alle livsfaser i norsk kriminalomsorg, fra ung til gammel.