NRK Meny
Normal

Nok en kommunalsjef slutter

Konstituert kommunalsjef Lars Th. Larsens sluttavtale ble vedtatt i går.

Halden kommune rådhuset
Foto: Rainer Prang / NRK

Lars Larsen som har vært konstituert kommunalsjef i teknisk er dermed den fjerde kommunalsjefen som går fra borde i Halden på under ett år, skriver Halden Arbeiderblad.

Avtalen ble lagt fram for politisk godkjenning i formannskapet torsdag under tittelen «Godkjenning av avtale om minnelig ordning».

Ordføreren lukket møtet med henvisning til kommunelovens bestemmelse om behandling av saker som gjelder ansattes tjenesteforhold.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK