Moss tilbake i nedrykksstriden

(Rosenborg 2-Moss 5-2) Etter å ha blitt knust på Lerkendal må mossingene mobilisere til nedrykksstrid.

Tor Thodesen, Moss Fotballklubb

MFK og trener Tor Thodesen ble sendt hjem fra Trondheim som slakt. Nå må mossingene se for seg en høst med nok en nedrykkskamp.

Rosenborgs rekruttlag gjorde kort prosess på Tor Thodesens menn. Allerede etter ett minutt satt den første ballen i mål.

I løpet av de første 45 minuttene scoret Rosenborg hele fire ganger og kampen var punktert.

I andre omgang tok Trønderne det hele med ro. Martin Holmen og Odillon Kashama kunne dermed score hvert sitt mål, uten at det ble noen mer spenning i kampen av den grunn.

Tabellsituasjonen til mossingene er alt annet enn lystig lesning. MFK innehar i øyeblikket den siste sikre plassen i avdelingen, men laget har kun to poeng til nedrykksplass.

– Det var helt dødt ute på banen og ingen som pratet sammen. Vi må være på i fra start, men det skjedde ikke i dag, var MFK-spiller Thomas Klaussens forklaring overfor Radio Prime Moss etter å ha tapt for Rosenborg 2.