Moss og Sparta vant hjemme

Østfolds to 1.divisjonslag tok viktige seire i kampen for fornyet kontrakt.

Moss tok imot Manglerud/Star på Melløs, og brukte bare fem minutter på å ta ledelsen 1-0.

Tom Reidar Haraldsen satte inn straffen, etter at Jonas Krogstad ble revet ned bakfra.

Tre mål på dødball

Bortelaget utlikner et kvarter senere, men Moss kommer tilbake.

Etter en snau halvtime legger Tommy Edvardsen frispark, og Jonas Krogstad header ballen videre i mål.

Også det tredje målet til hjemmelaget kommer på dødball. Fabien Vidalon header inn corneren fra Tommy Edvardsen etter 36 minutter, og Moss kan gå til pause med 3-1.

I 2.omgang har begge lagene flere store sjanser, men resultatet står seg. Moss har nå sju poeng ned til nedrykksstreken med tre gjenstående serierunder.

To mål i andre omgang

Sparta Sarpsborg tok også imot et bunnlag, og Follo er allerede klare for nedrykk.

Men det gikk 56 minutter før hjemmelaget klarte å overliste Glenn Arne Hansen i Follo-målet.

Sparta Sarpsborg får straffe etter at en av bortelagets spillere handser innenfor 16-meteren. El Hadji Makhtar Thioune setter ballen hardt nede til venstre for keeper og gir hjemmelaget 1-0.

Etter 88 minutter slår Ronald Turner ballen inn foran mål og den australske spissen Dylan Macallister legger på til 2-0.

Flere mål ble det ikke, og Sparta Sarpsborg har dermed 33 poeng.  Det betyr at det er to poeng ned til Pors på nedrykksplass som har 31 poeng.