NRK Meny
Normal

Michael Trulsen forlater Sarpsborg

Nybergsund-Trysil vant drakampen om Sarpsborg 08s unge angriper Michael Trulsen.

Michael Trulsen

Michael Trulsen forlater Sarpsborg 08 og fortsetter karrieren i Nybergsund-Trysil.

Foto: Daniel Thømt / NRK

Michael Trulsen kom til Sarpsborg fra naboklubben Fredrikstad før 2010-sesongen og scoret blant annet to mål mot gamleklubben.

Spissen har imidlertid fått begrenset med spilletid i årets sesong og klubben har derfor besluttet å la ham fortsette karrieren i en annen klubb.

– Michael har gjort en god jobb for oss i Sarpsborg 08, men har fått det litt tøft i år. Nå vil han forhåpentligvis blomstre under Ola Brendens vinger, sier Bjørn Inge Nilsen til klubbens hjemmeside.

Kontrakt ut 2011

Trulsen har vært aktuell for flere 1. divisjonsklubber den siste tiden, blant annet HamKam, men han valgte altså Nybergsund-Trysil.

Laget ligger for tiden under nedrykksstreken i 1. divisjon og kjemper for å sikre plassen.

– Klubben takker Michael for samarbeidet, og ønsker han lykke til i nye omgivelser i Trysil, sier Nilsen.

Overgangen er permanent, og Trulsen har i førsteomgang skrevet under en kontrakt ut 2011.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinnelig bilfører ble lørdag kveld anmeldt for promillekjøring etter at politiet stoppet henne i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnen ble derfor anmeldt for promillekjøring. Hun ble også fratatt førerkortet. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.