NRK Meny
Normal

MC-fører død etter trafikkulykke på E6

En person er død etter en trafikkulykke på E6. Ulykken skjedde mellom Solli i Sarpsborg og Åsgård i Råde.

Dødsulykke på E6 Missingmyr

Motorsyklisten ble fraktet til rettsmedisinsk for obduksjon etter dødsulykken på E6 i Østfold torsdag kveld.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Politiet meldte på Twitter om en alvorlig ulykke på E6 mellom Sollikrysset og Missingmyr i 17.40-tiden torsdag. Kort tid etter ble det klart at en MC-fører døde i ulykken.

– Det er en singelulykke hvor en motorsyklist har truffet midtdeleren, deretter blitt kastet opp i lufta og inn i en lyktestolpe. Det er vitneopplysninger fra stedet som kan tyde på at motorsykkelen har hatt stor hastighet, forteller operasjonsleder Martin Schie til NRK.

Dødsulykke på E6 ved Solli

Både politiet og ulykkesgruppa til Statens vegvesen gjorde undersøkelser på ulykkesstedet.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

E6 var stengt i begge retninger i to timer mens redningsarbeidet pågikk. Statens vegvesens ulykkesgruppe har vært på stedet.

– Vi har foreløpig ikke sikker ID på avdøde, men vi har en formening om hvem det er. Vedkommende er brakt til rettsmedisinsk for obduksjon. Der vil det rutinemessig bli tatt prøver for å se om fører var påvirket, forteller han videre.

Vitner på stedet forteller til NRK at føreren skal ha kjørt nordover på E6 da ulykken skjedde.

Motorsykkelen skal ha blitt kastet opp i lufta etter sammenstøtet med midtdeleren, og endte i sørgående felt omtrent 100 meter unna.

Politiet ber vitner til ulykken om å ta kontakt på telefon 02800.

Dødsulykke E6 ved Solli

E6 ble stengt i to timer etter ulykken, som skjedde mellom Solli og Missingmyr.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.