NRK Meny
Normal

Mann angrep NAV-kontoret i Moss

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene etter at han truet NAV-ansatte og angrep kontoret i Moss.

Mannen er en kjenning av politiet og har også tidligere truet ansatte i NAV. Han hadde derfor et forbud mot å besøke kontoret.

– Han hadde først ringt inn en vag trussel på telefonen. Deretter oppsøkte han kontoret. De ansatte hadde klart å låse døra, men han gikk løs på bygget med en øks, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold politidistrikt.

Politiet rykket ut til stedet og pågrep mannen. Han skal fremstilles for lege, og politiet vil deretter gjøre en vurdering på om han skal legges inn på sykehus eller om han skal settes i arresten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Arbeidsledigheten går ned

    Arbeidsledigheten i mars har ikke vært så lav i Østfold på ti år. I fylket er det nå 4 186 helt ledige personer. Arbeidsledigheten er sunket 10 prosent siden mars i fjor. Kommunikasjonssjef Britt Tunby i NAV syns det er spesielt gledelig at ungdomsledighetene går ned.

  • Pris til byfergene i Fredrikstad

    Byfergene ved Fredrikstad kommune har fått årets Plankebærerpris. Det ble klart i dag. Kommunen får prisen for å ha tilrettelagt for gratis ferger. 1,3 millioner reisende tok gratis byferge i Fredrikstad i løpet av fjoråret.

    Fotballferge
    Foto: Fredrikstad kommune