NRK Meny
Normal

Mann angrep NAV-kontoret i Moss

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene etter at han truet NAV-ansatte og angrep kontoret i Moss.

Mannen er en kjenning av politiet og har også tidligere truet ansatte i NAV. Han hadde derfor et forbud mot å besøke kontoret.

– Han hadde først ringt inn en vag trussel på telefonen. Deretter oppsøkte han kontoret. De ansatte hadde klart å låse døra, men han gikk løs på bygget med en øks, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold politidistrikt.

Politiet rykket ut til stedet og pågrep mannen. Han skal fremstilles for lege, og politiet vil deretter gjøre en vurdering på om han skal legges inn på sykehus eller om han skal settes i arresten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Polakk med doping og våpen

    Politiet har pågrepet en polakk som hadde flere typer dopingpreparater i bilen da han krysset grensa ved Svinesund ved midnatt. Tollerne fant også to elektrosjokkvåpen, en kanne pepperspray og en springkniv i bilen. Det opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollstasjon.

  • Vil ha dobbeltdekkere

    Statens togmateriell-selskap ber om anbud på dobbeltdekkere. Det er Jernbanedirektoratet som har pålagt selskapet å innhente tilbudet, fordi de mener toetasjes tog skal øke kapasiteten på pendlerstrekningene på Østfoldbanen. Det melder Dagens næringsliv. Fristen for å levere tilbud blir trolig rundt årsskiftet.