NRK Meny
Normal

35 personer lette i to døgn etter Kasper

I to døgn har hunden Kasper vært savnet fra sitt hjem i Sarpsborg. I dag fikk leteaksjonen en lykkelig slutt.

Fant hund etter to dager

Hanne Bjerkebekk har nettopp fått tilbake hunden Kasper.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

For to dager siden slet hunden Kasper seg løs fra båndet sitt og forsvant. Eierne var i ferd med å gi opp, men i dag kom telefonen som førte til tårer hos matmor.

– Jeg kan ikke beskrive det. Jeg trodde ikke på det da de ringte og sa de hadde ham. Jeg trodde det var en annen hund, men han kjente meg igjen etter fem sekunder, sier hundeeier Hanne Bjerkebekk.

– Mye hjerterom i Sarpsborg

Hunden Kasper hadde blitt observert både i skogen og på et jorde på Kalnes i Sarpsborg, men det tok lang tid før noen fant ham.

Organisasjonen «Med hjerte for hunder på rømmen» stilte opp med 35 personer som lette etter hunden både dag og natt.

– For noen folk! For noen mennesker! Det er mye hjerterom hos mange mennesker i Sarpsborg, sier Bjerkebekk.

– Jeg må bare få takke alle som har vært så snille og stilte opp. Vi har vært 30–35 personer både på kveldstid og på natten. Det er helt rått, sier Geir Thorvaldsen i søksgruppen.

SE VIDEO: Hunden Kasper ble funnet

Kasper kom hjem

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kokepåbud av drikkevann i Våler

    Store deler av Våler var uten vann i 21-tiden i kveld. Ved 22-tiden var hovedvannforsyningen lagt om slik at husstandene som ble rammet fikk tilbake vannet. Det er innført kokepåbud inntil godkjente vannprøver foreligger, skriver Moss Avis.

  • Røykutvikling fra barbermaskin

    Det brenner ikke i hytta på Økholmen på Hvaler. Ifølge Øst 110-sentral var det et branntilløp i en barbermaskin. Dette førte til mye røyk på stedet, men altså ikke brann.