NRK Meny
Normal

Krever Hafslund Nett inn på strømteppet

Vålers ordfører vil ha svar på hva Hafslund Nett gjør for å sikre strømforsyningen, etter flere strømbrudd de siste dagene.

Reidar Kaabbel Facebook
Foto: Skjermdump Facebook

– Strømmen har jo kommet og gått flere ganger i dag, men også for noen dager siden, sier ordfører Reidar Kaabbel (Sp).

- Det har også vært gjentagende hvis det har vært uvær eller regn.

– Jeg føler at det er greit at vi får tatt en gjennomgang. Slik at vi får en strømforsyning til våre innbyggere som er så forutsigbar som mulig.

Kaabbel mener torsdag i neste uke er en grei dag, fordi det gir Hafslund Nett Øst tid til å tenke litt på problemene, og hvordan de kan løses. Og at det er mulig å få de løsningene på plass før vinterkulda setter inn.

– Det handler om beredskap. Vi har en døgnkontinuerlig tjenesteproduksjon. Det skjer skader på utstyr, både hos oss i kommunen og i private hjem. Vi må finne en løsning.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.