NRK Meny

Kostbar Oslo-tur

Prisen for å kjøre nye E18 fra indre Østfold til Oslo vil nærme seg hundrelappen, når den nye Europaveien i Follo er klar til bruk. Det har Smaalenenes Avis regnet seg fram til. Statens vegvesen foreslår to nye bommer på strekningen, en rett over fylkesgrensa og en på Vinterbro. Det vil koste rundt 25 kroner å passere bommene. I tillegg vil det koste opp mot seksti kroner å krysse bomringen inn til Oslo. Prisene er regnet ut for dieselbiler.

Ny bomstasjon E18
Foto: Tomas Berger / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08