Kari Mette Johansen legger opp

Larvik-veteranen Kari Mette Johansen (35) avslutter håndballkarrieren etter sesongen.

Kari Mette Johansen

Kari Mette Johansen viser frem gullmedaljen hun og de andre håndballjentene vant under OL i 2012.

Foto: Rune Jensen/NRK

Det er Østlands-Posten som melder at veteranen fra Fredrikstad gir seg etter den inneværende sesongen.

Johansen kom til Larvik fra Lisleby i 1998 og har spilt 16 sesonger og 552 kamper for klubben, men hun har ikke vært i kamptroppen til Larvik siden hun ble ble mor i september i fjor.

– Jeg har tenkt nøye gjennom det og har trent meg opp som om jeg skulle fortsette å spille, men til slutt valgte jeg nå å prioritere jobb og familie, sier 35-åringen til Østlands-Posten.

Les også:

Markeres med gratis inngang

Kari Mette Johansen har spilt 203 landskamper og vært med på å vinne to OL-, ett VM- og fire EM-gull med Norge. I tillegg er det blant annet blitt en rekke seriegull og mesterligaseier med Larvik.

Hun blir den andre bærebjelken som gir seg i Larvik Håndballklubb ved sesongslutt. Fra tidligere er det kjent at Lene Rantala ikke får fornyet kontrakten sin med klubben.

De to vil begge bli hyllet i forbindelse med Larviks siste kamp for sesongen i morgen. Da blir det gratis inngang for alle i den andre sluttspillfinalen mot Byåsen.

(NRK/NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Telenor sliter på Aspedammen

    Telenor innrømmer at de har problemer med å få reparerte bruddet på telefonlinjene til Aspedammen i Halden kommune. Telenor må ha sikkerhetsmannskaper på plass, ettersom arbeidene skal skje ved jernbanelinja. Det er dette som tar tid, ifølge kommunikasjonssjef Anders Krokan i Telenor.

  • Erstatningssak om Hankø-hytter

    Selskapet Hankø Utvikling og staten møtes nå i retten i en erstatningssak. Det er utbyggeren som krever erstatning for at byggeprosjektet med utleiehytter i Hankøsundet ble forsinket som følge av at Fylkesmannen i 2017 nektet igangsettelse, skriver Dagens Næringsliv.