NRK Meny
Normal

I helga blir det trangt på veiene i Østfold

Ferietrafikk og Gatebil får Vegvesenet til å advare mot forstoppelser i Østfoldtrafikken.

Trafikk mot Gatebil på Rudskogen

For to år siden, da disse bildene ble tatt, var det kø til og fra Rudskogen. Det samme var det i fjor. Og det blir vel det samme i år?

Foto: Petter Larsson / NRK

Statens vegvesen sendte tidligere i dag ut en pressemelding, der de advarer mot kø og venting.

Les mer om Gatebil-trafikken:

– Vi forventer tett trafikk i Moss- og Hortenområdet i helga. Spesielt i Moss, når folk skal hjem fra gatebiltreffet på Rudskogen på søndag, sier seksjonssjef Arne Bjørklund i Statens vegvesen.

Bastø Fosen, Moss-Horten

Erfaringsmessig blir det trolig ventetid for å komme ombord, i helga, advarer Bastø Fosen.

Foto: Rainer Prang / NRK

Administrerende direktør Øyvind Lund i Bastø Fosen ber folk beregne godt med ventetid hvis de har planer om å krysse fjorden med båt.

– Det er lurt på beregne ekstra god tid, sier Lund.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vannlekkasje funnet i Hobøl

    Lekkasjen på hovedvannledningen i Hobøl er funnet og det er bare noen få husstander som ikke har vann. Det sier Christine Strømsæther, daglig leder ved Hobøl vannverk SA. På morgenen i dag var store deler av nordre Hobøl uten vann.

  • Folk i Hobøl uten vann

    Det er brudd på en hovedvannledning i Hobøl. Det innebærer at store deler av nordre Hobøl er uten vann. Kommunen jobber med å finne bruddstedet.

    – Hvis noen oppdager vann fra bakken, så ring oss så fort dere kan. Lekkasjen påvirker mange så vi har et stort område å lete etter lekkasjen på, skriver vannverket på Facebook og beklager ulempene.