08-keeperens brunsthyl skal skremme Godset

Sarpsborg 08 har aldri vunnet en kamp mot Strømsgodset i Drammen. Keeper Christian Sukke mener styrken til skogens konge kan bidra til å bryte trenden.

Sarpsborg 08-keeper Christian Sukke tar utradisjonelle metoder i bruk for å skremme Godset-treneren.

Se video hvor keeper Christian Sukke kommer med en elgende melding til Ronny Deila. Foto: Petter Larsson.

Laster innhold, vennligst vent..

– En elg er alltid med meg. Hvordan jeg løper, hvordan jeg tenker. Det blir mye av det samme, sier Sukke humoristisk på kampdagen.

Sukke, som er aktiv jeger, er også lagets ekspert på å imitere elg.

– Elglydene har skapt mye glede og mye latter. Spesielt på ulike samlinger jeg har vært på. Der har det hendt vi har hatt konkurranser om dyrelyder og jeg har alltid dratt opp elglyden. Den slår alltid an, sier han fornøyd.

– Er du blitt et bedre menneske av å kunne lage elglyder?

– Jeg har blitt en bedre jeger i alle fall.

Sukke sendte også en hilsen til Strømsgodset-trener Ronny Deila – se den i videoen over.

LES OGSÅ:

Tok poeng mot Godset i fjor

Sarpsborg-supportere på Nadderud

Sarpsborg-supporterne har hatt lite å juble for under bortekamper.

Foto: Petur Nielsson (NRK)

Sarpingene har fortsatt til gode å vinne på bortebane i år, og har dermed tatt med seg det samme problemet som de slet med i fjor.

– Vi må tenke som vi gjør på hjemmebane og tørre å spille vårt eget spill. Godset er et godt hjemmelag og bortestatistikken vår tilsier ikke at vi skal vinne, men vi skal gjøre så godt vi kan for å snu den trenden.

– Vi vet det er et sterkt hjemmelag, men vi tok poeng mot dem i fjor og det akter vi å gjøre i år også, sier utviklingsansvarlig i Sarpsborg 08, Joakim Klæboe.

Han tror også at rammen rundt fotballens store festdag er med på å løfte spillernes prestasjoner.

– Det er det som trigger oss og slik jeg kjenner spillergruppen, så er det slike omgivelser som får frem den ekstra lille piffen i dem. Vi har vært gode mot slike lag før og det tror jeg passer oss veldig bra, sier Klæboe.

LYD: – Vi har et godt mannskap å velge mellom

Flere spillere tilbake fra skade

– I fjor var vi på Lerkendal med 19.000 på tribunen. Jeg håper Marienlyst blir fylt til randen i dag og vi håper på god stemning, sier Christian Sukke.

Sarpingene kan melde om at Joachim Thomassen ikke blir klar til dagens kamp. Det gjør derimot to andre spillere som har vært ute.

– Vi hadde Andreas Nordvik med på rekruttkamp tidligere denne uke. Martin Wiig spilte også. Vi har et godt mannskap å velge mellom, sier Klæboe.

SE VIDEO: - Keepertrening med 08-keeper

Reservekeeperne til Sarpsborg 08 hadde trening når de andre forberedte seg til kampen mot Sandnes Ulf i dag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjernen tapte mot Stavanger

    Stjernen tapte i kveld 2-3 på hjemmebane i Fredrikstad mot Stavanger Oilers. Albin Lindgren scoret i den siste perioden for hjemmelaget til ingen nytte.

  • Trafikkulykke i Sarpsborg

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Roald Amundsens gate i Sarpsborg sentrum. Politiet melder på Twitter at det er to biler involvert og at en person klager over smerter etter ulykken.