Hockeysesongen starter

Torsdag starter ishockeysesongen i Norge. Comet og Stjernen starter hjemme, mens Sparta reiser til Jordal Amfi for å møte Vålerenga. 

Ill. foto
Foto: www.ikcomet.no

Østfolds tre eliteserielag skal alle i ilden torsdag.

Kl.1830 Comet - Stavanger

Kl.1900 Stjernen - Furuset

Kl.1900 Vålerenga - Sparta

 

IK Comet, ishockey
Foto: www.ikcomet.no

- Tøff start

Torsdag 7. september braker det løs i Halden Ishall.

Hjemmelaget IK Comet Halden tar imot Stavanger Oilers, som mange på forhånd tipper som vinner av UPC-ligaen i år.

IK Comets trener Jens Näslund sier på Comets hjemmesider at spillere og støtteapparat har sett fram til å komme i gang med serien, og at spenningsnivået i gruppa er høyt.

- At IK Comet møter Stavanger Oilers i sin første kamp betegner Näslund som den tøffeste starten laget kunne få. Dette gjør at vi har alt å vinne sier han, og tror på seier i kampen i morgen.

Venter rekordjevn serie

På spørsmålet om hva trenerne venter seg av sesongen 2006/2007, sier Näslund at man ikke på forhånd tenker på resultater og plasseringer, men at vekten legges på prestasjoner.

- Målet er at hver spiller skal prestere stadig bedre, og da vil også resultatene komme, sier han til www.ikcomet.no

Jens Näslund regner med en rekordjevn serie i sesongen 2006/2007. hans vurdering er at de fleste lagene har tre svært gode rekker, og det er vanskelig å tippe hvem som kommer på de 8 første plassene.

Comets kampprogram 2006/2007

Reprise for Sparta

Sparta starter borte på Jordal Amfi torsdag mot Vålerenga i en tv-overført kamp. Dette var også åpningskampen for begge lag i sesongen 2005/2006.

Sparta har møtt VIF på Jordal Amfi 13 ganger siste 5 år. I disse oppgjørene har Sparta i snitt tatt 0,38 poeng, mens VIF har et snitt på 2,62 poeng i oppgjørene med sarpingene.

Sparta har vunnet to oppgjør på Jordal Amfi siste 5 år, hvorav det ene var i forlengelse, meldes det fra statistikksidene hos www.sparta.no.

Ill.foto
Foto: www.sparta.no

"Full pakke" på hjemmebane 

Før oppgjøret kommende lørdag mot Comet på hjemmebane får fansen møte spillere og trenere på et av byens kjøpesentre, der Sjur Robert Nilsens forteller om taktikken for kampen, og det seneste nytt rundt laget presenteres.  

Foran premieren på hjemmebane har supporterklubben Blue Warriors  hentet fram nytt lysshow og sprek musikk, som skal øke dramatikken i Sparta Amfi.

-Dette tror jag stenhårdt på og det kommer til å bli noe helt nytt som jeg tror skal gjøre folk til lags, sier klubbens markedssjef Tony Malm på lagets hjemmesider.

Spartas kampprogram 2006/2007

Gleder seg til å komme igang

I Stjernen-leiren gleder man seg også til å komme igang.

Laget kan se tilbake på bra innsats i FTS Cup, der de slo Sparta og Comet, men tapte for danske Odense, som vant cupen.

Stjernen har fått tilbake tjekkiske Ondrej Steiner, som spilte for klubben i sesongen 2004/2005. Da noterte han seg for 40 poeng, fordelt på 16 mål og 24 assists på 37 kamper.

Stjernens kampprogram 2006/2007

Første runde ser slik ut:

Kl.1830 Frisk-Asker - Trondheim

Kl.1830 Comet - Stavanger

Kl.1900 Stjernen - Furuset

Kl.1900 Vålerenga - Sparta

Fredag 08.09.06:

Kl. 1900 Storhamar - Lillehammer