NRK Meny
Normal

Filmet slåsskamp på skole

Flere elever filmet tirsdag en slåsskamp på Malakoff videregående skole i Moss.

Filmen er nå distribuert på internett.

Både politiet og skolen ser svært alvorlig på saken.

Vil trolig bli utvist

Først på mandag skal skolen bestemme seg for hva slags reaksjon de involverte elevene skal få.

- Trolig betyr dette utvisning. Ved vold og trusler kan skolen utvise elever i inntil fem dager, forteller Bente Lis-Larsen, som er rektor ved Malakoff videregående skole.

Men det kan også bli aktuelt med enda lenger utvisning. Da er det i så fall fylkespolitikerne som må ta avgjørelsen, og skolen har allerede vært i kontakt med fylkesadvokaten.

Filmen viser at en elev ble påført over ti slag.

 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kronerulling for tunnelutredning

    I Moss er det startet kronerulling for å få utredet langtunnel som et alternativ til det vedtattet dobbeltspor langs havna. Siden onsdag er det samlet inn drøyt 100 000 kroner. Bedre byutvikling Moss trenger 200 000 kroner til en utredning fra Norsk Bane. Målet er at den skal være klar før budsjettbehandlingen i Stortinget, sier Jonathan Parker som er en av initiativtakerne til kronerullingen

  • Utsatte omstridt bygge-sak

    Planutvalget i Fredrikstad utsatte i går avgjørelsen om den omstridte utbyggen av den verneverdige Pay-villaen på Cicignon i Fredrikstad, skriver Fredriksstad Blad. Saken ble utsatt fordi Høyres representant ønsket befaring. Byantikvaren og fylkeskonservaotren er uenige om det strider mot nasjonale kulturminneinteresser å tillate å bygge om herskapshuset til leiligheter og oppføre et tilbygg.