Hopp til innhold

Se hva racingstjernen hadde i skulderen

Her er et utvalg av sakene fra NRK Østfold denne uken.

Ukas høydepunkt

Denne uka kunne NRK Østfold by på blant annet sjekketriks, musikkvideoer og kattehistorier.

Det endte heldigvis godt for katten Tigern. Den åtte år gamle katten har trolig blitt holdt fast da han ble skutt fem ganger i hodet. Men han overlevde og nå er han hjemme hos familien sin på Hvaler igjen:

Tror katten ble holdt fast og skutt på nært hold. – Det er det mest ekstreme tilfellet jeg noen gang har sett.Created by InfoDispatcher

Grønn lue betyr singel. Det hele startet som en aprilspøk i fjor. Er du i et forhold går du med rød lue, er du singel tar du på en grønn. Det tok ikke lang tid før luefargene tok av i sosiale medier. Turistforeningen hadde aldri opplevd noe lignende.

Les saken her

Grønn lue betyr singel
Foto: Anette Torjusen / NRK

Gardinene trekkes for, lampene skrus på og Chris de Graaf setter seg klar ved spisebordet. Han skal verken spise middag eller er lyssky, men er derimot i gang med å lage den ukentlige videoen om radiostyrte biler.

Hjemme på spisebordet filmer, bygger og tester han radiostyrte biler og filmene hans har en voksende fanskare.

Chris de Graafs radiobiler har blitt en internetthit

Sykepleiere i økonomisk hardt pressede Halden kommune har spilt inn musikkvideo for å vise at de har en drøm om mer penger. Søndag publiserte de en musikkvideo hvor de synger Abbas hitlåter «Money money money» og «I have a dream», samtidig som de tigger ordfører Thor Edquist for mer penger.

Racingstjernen Caroline Olsens første spørsmål til legene etter skulderoperasjonen fikk dem til å le.

Motorsyklisten krasjet stygt under et løp på Road America i 2013, og ble fløyet fra Chicago til San Francisco for operasjon. Nå venter et år med hardt arbeid for haldenseren.

Racingstjernen Caroline Olsens første spørsmål til legene etter skulderoperasjonen fikk dem til å le. Men nå venter et år med hardt arbeid for haldenseren.