FFK vant nabo-oppgjøret

Det ble en  målrik festaften på Sarpsborg Stadion i kveldens cupoppgjør mellom Sarpsborg FK og Fredrikstad.

FFKs Ismael Fofana (t.h.) i duell med en Stabæk-forsvarer

Fonana scoret for FFK i kveld. Så langt i sesongen har han kun scoret på treningskamper.

Det ble ingen overraskelser i Sarpsborg under andre runde av cupen, men scoringer ble det. Totalt fire mål til gjestene.

Stolpeskudd

Godt ut i første omgang kom kampens første scoring. Øyvind Hoås kom fra  Det som så ut til å bli et skikkelig stolpeskudd, ble kronet med 0-1 da ballen fant veien inn i målet. Øyvind Hoås var spilleren bak scoringen, som kom i 30. minutt.

Det skulle drøye ut i andre omgang før publikum kunne glede seg over flere mål.

Hans Erik Ramberg er neste mann ut i 73. minutt. I samspill med Gardar Johansson blir det 0-2 til rødbuksene.

Debut

Ismael Béko Fofana har så langt ikke scoret for FFK. I kveld ble det scoringsdebut på unggutten. Etter 80 minutter setter han ballen i goalen og det står 0-3 til Eliteserieklubben.

Siste scoring kommer fra Gardar Johansson, som har spilt en viktig rolle i kampen. Nok en gang viser han seg som en kløpper til å lese spillet og får uttelling for det. I 89. minutt står det 0-4.