NRK Meny
Normal

FFK vant nabo-oppgjøret

Det ble en  målrik festaften på Sarpsborg Stadion i kveldens cupoppgjør mellom Sarpsborg FK og Fredrikstad.

FFKs Ismael Fofana (t.h.) i duell med en Stabæk-forsvarer

Fonana scoret for FFK i kveld. Så langt i sesongen har han kun scoret på treningskamper.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Det ble ingen overraskelser i Sarpsborg under andre runde av cupen, men scoringer ble det. Totalt fire mål til gjestene.

Stolpeskudd

Godt ut i første omgang kom kampens første scoring. Øyvind Hoås kom fra  Det som så ut til å bli et skikkelig stolpeskudd, ble kronet med 0-1 da ballen fant veien inn i målet. Øyvind Hoås var spilleren bak scoringen, som kom i 30. minutt.

Det skulle drøye ut i andre omgang før publikum kunne glede seg over flere mål.

Hans Erik Ramberg er neste mann ut i 73. minutt. I samspill med Gardar Johansson blir det 0-2 til rødbuksene.

Debut

Ismael Béko Fofana har så langt ikke scoret for FFK. I kveld ble det scoringsdebut på unggutten. Etter 80 minutter setter han ballen i goalen og det står 0-3 til Eliteserieklubben.

Siste scoring kommer fra Gardar Johansson, som har spilt en viktig rolle i kampen. Nok en gang viser han seg som en kløpper til å lese spillet og får uttelling for det. I 89. minutt står det 0-4.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Byforsker advarer Fredrikstad

    Fredrikstad får skryt for hvordan byen har skapt nytt liv i sentrum på dagens konferanse om utviklingen i stasjonsbyene i Østfold – men også en advarsel. Byforsker Erling Dokk Holm fra Høyskolen Kristiania sier de ikke må finne på å legge et nytt handelsområdet tett på den nye jernbanestasjonen nær sentrum.

    Erling Dokk Holm
    Foto: Nils-Atle Sundnes / NRK
  • Bil i grøfta på Brennemoen

    Politiet melder at en bil har kjørt gjennom autovernet og ut i grøfta på E18, Brennemoen, østgående retning. En person skal være involvert i ulykken. Personen skal være lettere skadet.