NRK Meny
Normal

FFK henter spiss fra Ranheim

29 år gamle Robert Stene blir Fredrikstad-spiller ut sesongen.

Robert Stene

Robert Stene forsøker seg i eliteserien med FFK.

Foto: Aksel Kroglund Persson / NRK

Stene har scoret 11 mål denne sesongen i 1. divisjon for Ranheim. Sportssjef Joacim Jonsson mener laget nå er styrket.

– Robert har vært en målmaskin i Adeccoligaen de siste årene og det skal bli meget spennende å følge han på øverste nivå, sier han til klubbens nettsider.

– Vi har fulgt Robert over tid og til tross for at han er 29 år så har han utviklet seg mye de siste årene. Robert har et ekstremt godt høyrebein, han er meget spilleintelligent.

LES OGSÅ:

To spisser på plass

I tillegg til Stene, så har FFK hentet Martin Pusic. Også han har en avtale ut sesongen, men med mulighet for forlengelse.

Pusic kommer fra Vålerenga.

– Med Robert og Martin på plass i vinduets siste dag så har vi styrket laget innfor serieinnspurten sier sportssjef Joacim Jonsson

Begge spillerne er hentet inn med tanke på å bekle spissplassene.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK