Hopp til innhold

Enerlys bok inn på salgstoppen

Mange vil lese Dagfinn Enerlys sterke historie, og boka  "Så fort kan livet snu" ligger på salgtoppen i Norge.

Dagfinn Enerly
Foto: Shemsi Bunjaku / NRK

Boka ligger på fjerde plass på boklista for generell litteratur. Det skriver Dagbladet.no. "Så fort kan livet snu" er skrevet av Fredrikstad-forfatter Jens O. Simensen.

Boka handler om livet etter ulykken

Sammen med forfatteren forteller Enerly åpenhjertig i boken «Dagfinn Enerly - Så fort kan livet snu» om tiden etter ulykken.

Under sesongens siste kamp for Fredrikstad i 2005 kolliderte Enerly med en annen spiller og falt. På sykehuset ble det slått fast at han hadde brukket nakken.

Håper boka vil hjelpe andre

Da fotballspilleren lanserte boka fortalte han i et intervju med NRK at han håpet boka ville hjelpe andre i lignende situasjoner.

- Ikke bare folk i samme situasjon som meg, men også for familie og venner rundt dem. Det er så utrolig lite som skal til for å hjelpe på humøret og livsgnisten for personer som havner i så vanskelige situasjoner.

- Jeg håper jo også boka kan være en oppmuntring. Og gi folk som kanskje bare har lyst til å gi opp, troen på at det går an å ha det bra selv om situasjonen ser helt svart ut, sa Enerly.

Lista toppes av Carl I. Hagen

Øverst på lista ligger Carl I. Hagen og hans selvbiografi "Ærlig talt".

På andre plass finner vi Gerd-Liv Vallas bok "Prosessen, mens boka om Jan Werner Danielsen "Bare Werner" ligger på tredje plass.