NRK Meny
Normal

Én til sykehus etter knivstikking i Son

En mindreårig gutt ble sendt til sykehus med stikkskader søndag kveld. Bevæpnet politi lette etter gjerningsperson og gjenstander.

Knivstikking i Son

Hendelsen skjedde i nærheten av Grevlingen ungdomsskole i Son.

Foto: Lars Håkon Pedersen

Politiet søkte sent søndag kveld etter en gjerningsperson i et skogsområde like ved Grevlingen ungdomsskole i Son i Akershus. En mindreårig ble sendt til sykeshus med stikkskader.

– Personen er påført skader som tilsier at vi må etterforske bredt, og ta høyde for at det kan ha vært en knivepisode, sier innsatsleder på stedet, Aina Mykland, til NRK.

Ifølge politiet varslet fornærmede selv nødetatene, og ble kjørt til Ahus med ukjent skadeomfang.

Politiet søkte søndag kveld med hunder i et populært turområde med lysløyper. De etterforsker bredt taktisk og teknisk, ifølge innsatslederen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kokepåbud av drikkevann i Våler

    Store deler av Våler var uten vann i 21-tiden i kveld. Ved 22-tiden var hovedvannforsyningen lagt om slik at husstandene som ble rammet fikk tilbake vannet. Det er innført kokepåbud inntil godkjente vannprøver foreligger, skriver Moss Avis.

  • Røykutvikling fra barbermaskin

    Det brenner ikke i hytta på Økholmen på Hvaler. Ifølge Øst 110-sentral var det et branntilløp i en barbermaskin. Dette førte til mye røyk på stedet, men altså ikke brann.