NRK Meny
Normal

Bilfører sovnet - sju skadd

Sju personer skal være skadd ved Elvestad i Hobøl.

E18 åpnet igjen etter ulykke

E18 er åpnet igjen etter ulykke.

Foto: Maria Elsness / NRK

Politiet opplyser på Twitter at totalt fem biler var involvert i ulykken ved Elvestad.

Føreren av den ene bilen har erkjent at han sovnet bak rattet og forårsaket ulykken. Mannens førerkort ble beslaglagt på stedet.

Fem personer er kjørt til lokal legevakt, og to til sykehus. Ifølge politiet er personskadene trolig lette til moderate.

E18 har vært stengt i begge retninger, men er nå åpnet igjen

Luftambulansen har forlatt stedet og bilene er ryddet bort fra veien, opplyser politiet. Det er til dels store materielle skader på de fem kjørtøyene.

Laster Twitter-innhold

– Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Til sammen fire personer er skadd, opplyste operasjonsleder Kari Monsen i Follo politidistrikt til NTB rett etter ulykken.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 14.26 søndag ettermiddag.

NRK får opplyst at den personer som fremstår som hardest skadd, er ved bevissthet, men klager på smerter i nakken og smerter i et kne.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østfoldbanen minst populær i Norge

    Pendlertogene fra Oslo til Ski, Moss og Mysen er de minst populære toglinjene i landet, viser en ny kundeundersøkelse NSB har gjort. Aftenposten skriver at de tre linjene på Østfoldbanen fikk desidert lavest poengsum.

  • Glatte veier i Østfold

    Flere bilister og politiet melder om svært glatte veier flere steder i Østfold. En innringer til NRK forteller at selv om det er flere plussgrader ute, er det enkelte partier som er svært glatte fordi veibanen er kald. Vær ekstra oppmerksom!