NRK Meny

Branner i Østfold

 • To til sjekk etter boligbrann

  Brannen i Eidsberg skjedde på et soverom i eneboligen. To personer er kjørt til legevakt for kontroll, etter at de fikk i seg deler av røyken, opplyser politiet i Follo. Årsaken til brannen er ikke kjent.

 • Slukket brennende enebolig

  Brannvesenet har slukket en boligbrann i Stasjonsveien i Eidsberg, og driver nå med etterslokking. Det var kraftig røykutvikling i eneboligen, ifølge Alarmsentral Øst, men alle beboere kom seg ut. Årsaken er så langt ikke kjent.

 • El-bil tok fyr

  En elektrisk bil parkert i Halden sentrum tok fyr i 04-tiden i natt. Brannen bre raskt slukket, opplyser politiet. Bilen sto ikke til lading, og brannårsaken er ukjent.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Skiftesamling for Norske Skog i dag

  Den første skiftesamlingen i Norske Skog er nå i gang. Selskapet slo seg selv konkurs den 19. desember, etter flere forsøk på å sanere gjelden på over ni milliarder kroner. Det har vært stor interesse for å kjøpe Norske Skogs anlegg sier Lars Sperre, selskapets representant i skifteforsamlingen, til Dagens Næringsliv.

 • Har kontroll på brennende hytte

  Brannvesenet driver med etterslokking at hyttebrannen i Skiptvet. Brannvesenet fikk kontroll over flammene for en drøy time siden, men allerede da de kom til stedet hadde flammene brent gjennom hyttas tak. Ingen skal ha vært på stedet og brannårsaken er så langt ikke kjent, sier politiet.