NRK Meny

Branner i Østfold

 • To til sjekk etter boligbrann

  Brannen i Eidsberg skjedde på et soverom i eneboligen. To personer er kjørt til legevakt for kontroll, etter at de fikk i seg deler av røyken, opplyser politiet i Follo. Årsaken til brannen er ikke kjent.

 • Slukket brennende enebolig

  Brannvesenet har slukket en boligbrann i Stasjonsveien i Eidsberg, og driver nå med etterslokking. Det var kraftig røykutvikling i eneboligen, ifølge Alarmsentral Øst, men alle beboere kom seg ut. Årsaken er så langt ikke kjent.

 • El-bil tok fyr

  En elektrisk bil parkert i Halden sentrum tok fyr i 04-tiden i natt. Brannen bre raskt slukket, opplyser politiet. Bilen sto ikke til lading, og brannårsaken er ukjent.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Branntilløp i Eidsberg

  Nødetatene rykker ut til røykutvikling fra en adresse i Kløverveien i Eidsberg. Det viste seg at det var røykutvikling fra en lysbryter. Det er nå slokket, melder politiet på Twitter.

 • Follobanen kan bli dyrere

  Bane Nor mener det er en risiko for at Follobanen kan bli dyrere, Entreprenøren Condotte ble sagt opp som følge av likviditetsproblemer. Entreprenører DN har snakket med mener at der er en åpenbar risikoen ved å overta et halvferdig prosjekt og en ny entreprenør må regne det inn i et pristilbud.

  Ski stasjon
  Foto: Bjørnar Brechan / NRK