NRK Meny
Normal

Bakkerud er også sykmeldt

Styrelederen bekrefter at hovedtreneren er sykmeldt, ellers holder klubben tett om saken.

Lars Bakkerud
Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Fra før av er klubbens sportssjef Joacim Jönsson også sykmeldt.

Styreleder Gunnar Umbach Hansen i FFK bekrefter at Bakkerud har vært sykemeldt en stund, men kan ikke si hvorfor, og hvor lenge klubben vil stå uten hovedtrener.

Daglig leder Per-Erik Jacobsen bekrefter at hovedtreneren er sykmeldt 'inntil videre' , men ønsker ikke å komme med detaljer.

- Vi ønsker ikke å uttale oss mye om arbeidsforhold internt i klubben, så utover det vi legger ut på hjemmesiden vil vi ikke si så mye mer om sykemeldingen enn at han er sykemeldt inntil videre.

Wibe Lund trener laget

Håkon Wibe Lund tar treneransvaret fram til FFK's neste seriekamp, som er borte mot Follo på mandag. Jacobsen sier de har etablert et godt apparat rundt den muidlertidige trenerstrukturen.

- Håkon trer inn i rollen til Lars er tilbake igjen, han får med seg Jan Tore Ophaug. Vi bygger også opp litt ressurser rundt gutta med tanke på de arbeidsoppgavene Jan Tore nå tas vekk fra.

Vil ha ro

Jacobsen ønsker ikke å forholde seg til spekulasjoner om de to nylige sykmeldingene knyttes til klubbens situasjon, med både sportslig og økonomisk press.

- Det foregår en prosess i klubben, vi trenger innførsel av både midler og struktur på en del ting, så vi må få lov til å jobbe med prosessene våre fram til de er er ferdige og kan legges fram for media.

- Vi trenger ro for å få gjort de riktige tingene internt her.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: