NRK Meny
Normal

Avskilting rammet flypassasjerer

To av Areobuss sine tre busser ble tidligere i dag avskiltet på Ås. Det rammet flypassasjerene, men bussruten skal gå som normalt utover ettermiddagen, opplyser flyplassens driftsselskap RSL.

Aerobuss avskiltet på Rygge

To av tre Aerobusser har blitt avskiltet i løpet av dagen.

Foto: Lars Håkon Pedersen / NRK

– Bussene ble avskiltet på grunn av manglende innbetaling av vektårsavgift. De står nå parkert på Ås, bekrefter daglig leder i Sørli Buss, Vidar Sørli.

– Vi beklager selvsagt at dette går ut over flypassasjerer som skal rekke avgangene sine. Men, vi håper at vi skal ha fått ordnet opp i dette til i morgen, fortsetter han.

Avganger som normalt

Aerobuss har satt inn en ny buss for de to avskiltede, det betyr tre avganger i ettermiddag og kveld, som normalt. Det sier pressekontakt Silje N. Thoresen i Rygge Sivile Lufthavn.

- Første buss gikk klokken 14:35. Neste går klokken 17:25, og siste går klokken 23:25.

I morgen vil alle busser gå som normalt, untatt avgangen klokken 12:25, som er innstilt, fortsetter Thoresen.

Selskapet Sørli Turbusser startet i juli opp et nytt tilbud med navnet Aerobuss.no, som kjører på faste rutetider på strekningen Moss lufthavn Rygge til Oslo Bussterminal.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Vogntog skaper problemer

  Vogntog som ikke kommer seg videre skaper trafikkproblemer ved Remmen i Halden. Det er svært glatt i området. Bilførere står i lange køer, og slipper ikke frem.

  Glatte veier
  Foto: SHEMSI BUNJAKU / NRK
 • – La bilen stå

  Politiet oppfordrer alle som ikke må ut å kjøre om å la bilen stå. Det har vært mange ulykker relatert til det glatte føret i løpet av kvelden.

  Glatte veier
  Foto: SHEIMSI BUNJAKU / NRK