Adem Güven sier nei til Fredrikstad

Ønsker seg heller til Tyrkia etter sesongen.

Arnefjord

Adem Güven, her i et luftig svev for Odd Grenland, kommer ikke til Fredrikstad.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

I går skrev avisa Varden at Odds angrepsspiller Adem Güven hadde fått et tilbud fra Fredrikstad FK, og at 26-åringen ville gi et svar i løpet av onsdagen.

Tidligere i dag kom svaret: Nei, takk.

– Jeg har bestemt meg for å bli værende i Odd ut denne sesongen, sier han til Varden.

Vil til Tyrkia

Tirsdag uttalte kantspilleren at tabellsituasjonen til FFK «ikke akkurat er et stort pluss» og at det tok vekk en del av lysten til å ønske seg en overgang dit i sommer.

Güven sier til avisen at han blir i Odd Grenland ut sesongen, og heller satser på å flytte til hans fødeland Tyrkia neste år.

– Dette kom på et tidspunkt som gjør at tiden er knapp i forhold til overgangsvinduet, så jeg får heller se etter sesongen. Hvis klubben slipper meg gratis da, så tror jeg at det er mulig å finne en klubb i Tyrkia. Jeg har i alle fall blitt fortalt det av agenter. Men som sagt, jeg trives veldig bra i Odd og Skien, sier Güven til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nominert til prestisjepriser

    To østfoldinger er blant de nominerte til Grammy-prisen i USA. Cashmere Cat, eller Magnus August Høiberg fra Halden, er nominert i kategorien Beste R&B-låt for Tory Lanez-låten «Luv». I tillegg er Askim-mannen Tor Erik Hermansen fra Stargate nominert i kategorien Beste låt til visuell media for Shakira-låten «Try Everything».

    Cashmere Cat
    Foto: David Leth Williams / NTB scanpix
Se nyhetene direkte klokken 18.45 og 20.55. Programleder er Lotte Olsen.