NRK Meny
Normal

Adem Güven sier nei til Fredrikstad

Ønsker seg heller til Tyrkia etter sesongen.

Arnefjord

Adem Güven, her i et luftig svev for Odd Grenland, kommer ikke til Fredrikstad.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

I går skrev avisa Varden at Odds angrepsspiller Adem Güven hadde fått et tilbud fra Fredrikstad FK, og at 26-åringen ville gi et svar i løpet av onsdagen.

Tidligere i dag kom svaret: Nei, takk.

– Jeg har bestemt meg for å bli værende i Odd ut denne sesongen, sier han til Varden.

Vil til Tyrkia

Tirsdag uttalte kantspilleren at tabellsituasjonen til FFK «ikke akkurat er et stort pluss» og at det tok vekk en del av lysten til å ønske seg en overgang dit i sommer.

Güven sier til avisen at han blir i Odd Grenland ut sesongen, og heller satser på å flytte til hans fødeland Tyrkia neste år.

– Dette kom på et tidspunkt som gjør at tiden er knapp i forhold til overgangsvinduet, så jeg får heller se etter sesongen. Hvis klubben slipper meg gratis da, så tror jeg at det er mulig å finne en klubb i Tyrkia. Jeg har i alle fall blitt fortalt det av agenter. Men som sagt, jeg trives veldig bra i Odd og Skien, sier Güven til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tage Pettersen avstår etterlønn

    Tidligere ordfører i Moss og nå stortingsrepresentant for Høyre, Tage Pettersen, avstår etterlønn i Moss. Det skriver han på sin egen Twitter-konto. Pettersen søkte om og fikk innvilget halvannen måneds etterlønn. Dette skapte reaksjoner, og det er derfor politikeren likevel har valgt å avstå muligheten. I en SMS skriver Pettersen at han nå er ferdig med saken og ikke vil uttale seg utover dette.

  • Arbeidsulykke på Manstad

    En person er fløyet til Ullevål sykehus med hodeskader etter en arbeidsulykke ved Manstad kjøtt. Det var Fredriksstad blad som først omtalte saken. Til NRK sier operasjonsleder ved politet at de er på stedet og starter etterforskning, men vet lite om hva som faktisk har skjedd. Det skal være snakk om en fall-ulykke, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er.