NRK Meny
Normal

Endelig vant Sarpsborg 08 igjen

Sarpsborg 08-trener Geir Bakke går for hjemmeseier mot Aalesund i kveld, men skal fokusere på arbeidsoppgaver fremfor tabellplassering.

Sarpsborg 08s trener Geir Bakke

Hovedtrener Geir Bakke sier han ikke skal gruble for mye over tabellplasseringen under kveldens hjemmekamp mot Aalesund.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi må tenke på oss selv og være foroverlente, også må vi ta med oss det som har vært bra hos oss selv de siste kampene, sier Sarpsborg 08-trener Geir Bakke til klubbens nettside.

Han er fornøyd med lagets progresjon i de siste kampene.

– Vi har hatt en brukbar stigning i måten vi opptrer sammen på banen på. Det gleder meg, sier Bakke.

20 av 60 mulige poeng

Selv om spillet har bedret seg noe, er treneren langt fra fornøyd for Sarpsborg har 10 seriekamper på rad uten seier.

– Vi må ut å plukke poeng, vi har tatt 20 av 60 poeng i Eliteserien. Det er ikke bra nok. Vi må ut der og tenke prestasjon og oppgaver, sier han.

Aalesund har totalt to borteseire så langt i sesongen, men ligger på tiendeplass på tabellen med 25 poeng. Oppgjøret mot Sarpsborg 08 på Color Line Stadion tidligere i år endte 2-2. Bakke tror Sunnmørslaget vil slå langt fremover i banen.

– Forrige match mot Strømsgodset slo de veldig langt, så jeg forventer nok at de er litt i den gata nå, sier han.

Går for seier

Andreas Nordvik

Andreas Nordvik håper å slå gamle lagkamerater når Sarpsborg 08 møter Aalesund på hjemmebane i kveld.

Foto: Frank Githmark/Sarpsborg 08

Andreas Nordvik har tidligere spilt i Aalesund, og tror ikke laget har mange hemmeligheter å by på.

– Jeg kjenner til hvordan de spiller. Det handler om å gjøre det vi er gode til, da vil det nok se bra ut til slutt. Vi går for seier, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ikke spis blåskjell

    Mattilsynets blåskjellvarsel viser at man bør ligge unna blåskjell fra Fredrikstad. Grunnen er alger med giftstoffer i havet. Skjellene på Hvaler bør man kun spise mindre mengder av.

  • Vil hjelpe husdyrbønder

    Tørken i Sør-Norge fortsetter. Samtidig kommer det flere kreative forslag til hva som kan brukes som dyrefôr. Potetbonde Frode Gundersen i Rygge har 10-12 tonn ferdig vasket utsorterte poteter stående på kjølelager. Potetene kan ikke selges i butikken, men det er velegnet som dyrefôr sier Gundersen.