NRK Meny
Normal

– Historisk godt år for Sarpsborg 08

Fotballklubben er for første gang gjeldfri og går med overskudd.

Richard Olsen

Daglig leder i Sarpsborg 08, Richard Olsen, kan glede seg over gode tall for klubben.

Foto: Sarpsborg 08

Fjoråret var et svært godt år økonomisk for Sarpsborg 08. Klubben gikk med 1,6 millioner i overskudd, er gjeldfrie og har i tillegg 2,2 millioner i egenkapital, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Daglig leder i klubben, Richard Olsen mener de kan være stolte.

– 2013 har vært et historisk godt år for Sarpsborg 08. Alle ansatte, frivillige, supportere og samarbeidspartnere kan dele æren for dette, sier han til avisa.

– Jeg er sikker på at vi er blant de aller beste klubbene i eliteserien når det gjelder sportslige resultater og økonomistyring, sier Olsen videre.

I mars i fjor gjorde Finansavisen en kredittvurdering av norske fotballklubber. Da havnet Sarpsborg 08 på en jumboplass og avisen mente klubben hadde kredittvansker.

Richard Olsen sa den gang at han ikke kunne kjenne seg igjen i avisens vurdering.

Nå er Sarpsborg 08 for første gang i historien gjeldfri. Det mener Olsen lover godt for fremtiden.

– Det er alles drøm å ikke bruke av inntektene til å nedbetale gjeld. Det gir klubben en trygghet. Vi står bedre rustet hvis uforutsette ting dukker opp, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.