Hopp til innhold

– Flere gravide kaster klærne

Det er ikke lenger bare kjendisene som tør det. Fotograf Marion Haslien i Sarpsborg opplever at flere og flere gravide kaster klærne og tar bilder av sine struttende mager.

Det er ikke lenger bare kjendisene som tør det. Fotograf Marion Haslien i Sarpsborg opplever at flere og flere gravide ønsker å ta bilder av sine struttende mager. Med eller UTEN klær:

– Det er litt rart, men veldig morsomt. Jeg gleder meg til å se bildene, sier Fay Iselin Sørlie som poserer for fotografen

Stadig flere gravide kaster klærne for fotograf Marion Haslien i Sarpsborg.

– Det kommer som en mote fra Amerika. De kommer og sier at de vil ha sånne bilder som Demi Moore og Britney Spears, forteller Haslien

– Det er litt rart, men veldig morsomt. Jeg gleder meg til å se bildene, sier Fay Iselin Sørlie, som har valgt å kaste klærne.

– Jeg synes det er vakkert

– Med gravidfotografering vil jeg ha frem det kvinnelige og det svangre. Moderligheten og kontakten mellom mor og barn i magen. Kjærlighet, ro, litt forundring og glede, oppsummerer Haslien.

Marion som selv er fembarnsmor synes det er noe helt eget med gravide kvinner. Og hun ser på det som en stor ære å få dokumentere ventetiden.

– Det er veldig fint med kvinnelige former, og når man er svanger i tillegg, så kommer formene enda bedre frem. Jeg synes det er vakkert, rett og slett, avslutter fotografen.

– Jeg tenker at det bare er et par ganger i livet jeg kommer til å gå gravid. Jeg har veldig lyst til å ha minner fra det og var litt usikker om jeg skulle ta med eller uten tøy, men er veldig glad for at jeg tok uten, sier Fay Iselin Sørlie.