NRK Meny
Normal

– Flere gravide kaster klærne

Det er ikke lenger bare kjendisene som tør det. Fotograf Marion Haslien i Sarpsborg opplever at flere og flere gravide kaster klærne og tar bilder av sine struttende mager.

Det er ikke lenger bare kjendisene som tør det. Fotograf Marion Haslien i Sarpsborg opplever at flere og flere gravide ønsker å ta bilder av sine struttende mager. Med eller UTEN klær:

– Det er litt rart, men veldig morsomt. Jeg gleder meg til å se bildene, sier Fay Iselin Sørlie som poserer for fotografen

Stadig flere gravide kaster klærne for fotograf Marion Haslien i Sarpsborg.

– Det kommer som en mote fra Amerika. De kommer og sier at de vil ha sånne bilder som Demi Moore og Britney Spears, forteller Haslien

– Det er litt rart, men veldig morsomt. Jeg gleder meg til å se bildene, sier Fay Iselin Sørlie, som har valgt å kaste klærne.

– Jeg synes det er vakkert

– Med gravidfotografering vil jeg ha frem det kvinnelige og det svangre. Moderligheten og kontakten mellom mor og barn i magen. Kjærlighet, ro, litt forundring og glede, oppsummerer Haslien.

Marion som selv er fembarnsmor synes det er noe helt eget med gravide kvinner. Og hun ser på det som en stor ære å få dokumentere ventetiden.

– Det er veldig fint med kvinnelige former, og når man er svanger i tillegg, så kommer formene enda bedre frem. Jeg synes det er vakkert, rett og slett, avslutter fotografen.

– Jeg tenker at det bare er et par ganger i livet jeg kommer til å gå gravid. Jeg har veldig lyst til å ha minner fra det og var litt usikker om jeg skulle ta med eller uten tøy, men er veldig glad for at jeg tok uten, sier Fay Iselin Sørlie.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To jenter innrømte brannstifting

    To jenter som er elever ved Kjølberg skole, har innrømmet at de tente på skolen lørdag morgen, skriver Fredriksstad Blad. Brannen førte til mindre skader på skolekjøkkenet og et annet rom. De to jentene har ikke gitt noen forklaring til hvorfor de tente på skolen.

  • Harald Horne skal lede sammenslåing

    Tidligere fylkesrådmann i Østfold, Harald Horne, er engasjert som hovedprosjektleder for å etablere den nye Viken fylkeskommune
    Fra 2020 skal Østfold, Akershus og Buskerud slås sammen til et fylke.