NRK Meny
Normal

– Flere gravide kaster klærne

Det er ikke lenger bare kjendisene som tør det. Fotograf Marion Haslien i Sarpsborg opplever at flere og flere gravide kaster klærne og tar bilder av sine struttende mager.

Det er ikke lenger bare kjendisene som tør det. Fotograf Marion Haslien i Sarpsborg opplever at flere og flere gravide ønsker å ta bilder av sine struttende mager. Med eller UTEN klær:

– Det er litt rart, men veldig morsomt. Jeg gleder meg til å se bildene, sier Fay Iselin Sørlie som poserer for fotografen

Stadig flere gravide kaster klærne for fotograf Marion Haslien i Sarpsborg.

– Det kommer som en mote fra Amerika. De kommer og sier at de vil ha sånne bilder som Demi Moore og Britney Spears, forteller Haslien

– Det er litt rart, men veldig morsomt. Jeg gleder meg til å se bildene, sier Fay Iselin Sørlie, som har valgt å kaste klærne.

– Jeg synes det er vakkert

– Med gravidfotografering vil jeg ha frem det kvinnelige og det svangre. Moderligheten og kontakten mellom mor og barn i magen. Kjærlighet, ro, litt forundring og glede, oppsummerer Haslien.

Marion som selv er fembarnsmor synes det er noe helt eget med gravide kvinner. Og hun ser på det som en stor ære å få dokumentere ventetiden.

– Det er veldig fint med kvinnelige former, og når man er svanger i tillegg, så kommer formene enda bedre frem. Jeg synes det er vakkert, rett og slett, avslutter fotografen.

– Jeg tenker at det bare er et par ganger i livet jeg kommer til å gå gravid. Jeg har veldig lyst til å ha minner fra det og var litt usikker om jeg skulle ta med eller uten tøy, men er veldig glad for at jeg tok uten, sier Fay Iselin Sørlie.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Kø på ortopeden

  Pasienter med sommerskader strømmer til Sykehuset Østfold.

  Ved ortopedisk avdeling ligger det nå 20 pasienter på vent med store og små skader.

  Derfor setter sykehuset fra og med i dag inn et ekstra operasjonsteam ved avdeling.

  Fungerende administrerende direktør, Tore Krogstad, forteller at det de nå ser, er resultatet av en fin sommer.

 • Byggefirma i Moss konkurs

  Det er åpnet konkurs i byggefirmaet Armering og Bygg Moss as med 22 ansatte. Det var kemneren i Moss som begjærte konkursen fordi selskapet skyldte 2,2 millioner kroner i arbeidsgiveravgift, skriver Moss Avis.