NRK Meny

– Dårlig visuell skilting ved E6

– Jeg, og flere andre, har registrert dårlig visuell skilting ved av- og påkjøring til E6 i Østfold. Det er veldig alvorlig, sier Aage Langeland i Sarpsborg Arbeiderparti til Fredriksstad Blad. Det har vært en stor økning av bilister som har kjørt i feil kjøreretning på E6 de siste årene, og Langeland mener det skyldes for dårlig skilting. Han ber Norge se til Sverige for en bedre løsning. Marianne Bjørsland i Statens vegvesen sier til FB at det ikke er manglende skilting i Østfold, men at skiltplasseringen har et forbedringspotensial flere steder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stenger E18 i én retning

    En strekning av E18 fra Trollbergtjern til Ørje ble i formiddag stengt i retning Sverige. Omkjøring skiltes via fylkesvei 128. Problemer med steinsprut er årsak til at veien blir stengt. Store steiner har løsnet fra rumlefeltet midt i veien og ført til skader på flere biler.

  • NSB mangler personell

    Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er nå enten innstilt, kjører med stengte vogner eller med færre vogner enn normalt, skriver Aftenposten. Årsaken er at NSB mangler personell. Konsernsjef I NSB Geir Isaksen sier til Aftenposten at de har kvittet seg med for mange ansatte.