NRK Meny

– Dårlig visuell skilting ved E6

– Jeg, og flere andre, har registrert dårlig visuell skilting ved av- og påkjøring til E6 i Østfold. Det er veldig alvorlig, sier Aage Langeland i Sarpsborg Arbeiderparti til Fredriksstad Blad. Det har vært en stor økning av bilister som har kjørt i feil kjøreretning på E6 de siste årene, og Langeland mener det skyldes for dårlig skilting. Han ber Norge se til Sverige for en bedre løsning. Marianne Bjørsland i Statens vegvesen sier til FB at det ikke er manglende skilting i Østfold, men at skiltplasseringen har et forbedringspotensial flere steder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tage Pettersen avstår etterlønn

    Tidligere ordfører i Moss og nå stortingsrepresentant for Høyre, Tage Pettersen, avstår etterlønn i Moss. Det skriver han på sin egen Twitter-konto. Pettersen søkte om og fikk innvilget halvannen måneds etterlønn. Dette skapte reaksjoner, og det er derfor politikeren likevel har valgt å avstå muligheten. I en SMS skriver Pettersen at han nå er ferdig med saken og ikke vil uttale seg utover dette.

  • Arbeidsulykke på Manstad

    En person er fløyet til Ullevål sykehus med hodeskader etter en arbeidsulykke ved Manstad kjøtt. Det var Fredriksstad Blad som først omtalte saken. Til NRK sier operasjonsleder ved politet at de er på stedet og starter etterforskning, men vet lite om hva som faktisk har skjedd. Det skal være snakk om en fall-ulykke, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er.