NRK Meny

– Dårlig visuell skilting ved E6

– Jeg, og flere andre, har registrert dårlig visuell skilting ved av- og påkjøring til E6 i Østfold. Det er veldig alvorlig, sier Aage Langeland i Sarpsborg Arbeiderparti til Fredriksstad Blad. Det har vært en stor økning av bilister som har kjørt i feil kjøreretning på E6 de siste årene, og Langeland mener det skyldes for dårlig skilting. Han ber Norge se til Sverige for en bedre løsning. Marianne Bjørsland i Statens vegvesen sier til FB at det ikke er manglende skilting i Østfold, men at skiltplasseringen har et forbedringspotensial flere steder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.

  • Mål for Elyounoussi

    Mohamed Elyonoussi tegnet seg på scoringslisten for Basel etter 25 minutter av oppgjøret mot Grasshopper i den sveitsiske ligaen. Målet var sarpingens femte nettkjenning for sesongen. Basel vant til slutt kampen 2-0.