NRK Meny

1000-års jubileet i Sarpsborg

 • «Stjernekamp»-artister til Sarp

  «Stjernekamp»-artistene Nicoline Berg Kaasin og Knut Anders Sørum avslutter 1000-års jubileet til Sarpsborg by på nyttårsaften, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Artistene skal underholde sarpingene på torget. I tilllegg til Kaasin og Sørum vil et større nasjonalt navn bli lansert senere, skriver SA.

  Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • Flere billetter til festkonsert

  Den store jubileumskonserten i Sarpsborg nærmer seg utsolgt. Lørdag kveld står Nico&Vinz og verdensstjernen Lionel Richie på scenen i Hafslundparken. – Nå får enda flere mulighet til å delta på konserten, etter at tusenårsfesten har fått tillatelse til å selge flere billetter enn først antatt, forteller jubileumssjef Svein Halvorsen.

  Lionel Richie
 • Sveriges Radio besøker Sarpsborg

  Sveriges Radios distriktssending fra Uddevalla, SR P4 Väst, er preget av Sarpsborgs 1000-års jubileum i dag. Peter Olsson rapporterer direkte fra jubileumsbyen i morgensendingen. På bildet intervjuer han Mona-Elise Wirkola om pilegrimsvandringen fra Nidaros.

  Sveriges Radio feirer Sarpsborg 1000 år
  Foto: Jan Henrik Ihlebæk / NRK
 • Skal tale til kongen

  14 år gamle Maren Lorentzen Walther og tiåringen Markus Rosså har et spesielt oppdrag i dag: De to, som begge er aktive i Villekulla barne- og ungdomsteater, skal holde tale under kongebesøket ved 1000-års jubileet i Sarpsborg i dag, melder Sarpsborg Arbeiderblad. – Talen skal handle om Sarpsborg og hva vi liker med byen vår, sier Maren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Tilhenger stjålet i Halden

  Tyver har brutt seg inn i et uthus, og stjålet en tilhenger i Bergbyveien i Halden. Det skriver politiets operasjonssentral på Twitter.

 • Demonstrere mot høyspentkabel

  Over hundre personer har møtt opp for å demonstrere mot den planlagte høyspentkabelen fra Fredrikstad til Hvaler. Mange reagerer på at kabelen delvis skal gå i luften. De som demonstrerer ønsker at kabelen skal gå under bakken hele veien.

  HØYSPENTKABEL
  Foto: LARS HÅKON PEDERSEN / NRK