NRK Meny
Normal

- Skulle ønske vi var litt tettere på

HK Halden-spiller Pernille Wang Skaug er fornøyd med NM-sølv. Men hun skulle ønske at Halden-laget hadde gitt Larvik mer kamp i finalen.

Pernille Wang Skaug

Pernille Wang Skaug spilte en god kamp for Halden, men hadde håpet på en jevnere finale mot Larvik.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Som ventet ble Larvik for sterke for HK Halden i NM-finalen. Vestfold-laget har spilt 13 finaler på rad og kun tapt én, mens østfoldingene rykket opp til eliteserien for første gang i vår.

Det var med andre ord ikke overraskende at Larvik vant kampen, selv om Halden på en bedre dag nok kunne ha sørget for et bedre sluttresultat enn 35-15.

Les også: Halden vil slå knockout på Larvik
Les også:
– Vi kan nyte etterpå, nå skal vi ut og jobbe

– Det var ihvertfall morsomt

Pernille Wang Skaug scoret tre mål i kampen og skulle ønske at HK Halden hadde klart å spille en jevnere finale mot Larvik.

– Det ble litt som forventet, men vi skulle ønsket at vi var litt tettere på Larvik. Jeg synes det kom seg litt i andre omgang. Men det var ihvertfall morsomt, sier hun.

Larvik fikk veldig raskt en firemåls ledelse, og dermed var Halden på defensiven fra start. Spillerne virket nervøse tidlig i kampen, noe Wang Skaug bekrefter at de var.

Les også: Håndballekspert: – Halden kan overraske
Les også:
Larvik levnet ikke Halden en sjanse

– Hadde nok ikke noen sjanse

- Ja, jeg tror vi var litt nervøse, og vi var ikke tøffe nok fremover. Og jeg synes vi ble litt hardt straffet bakover og at vi får litt lette straffekast mot oss. Men det var vel egentlig fremover vi slet mest, sier hun.

- Vi hadde nok ikke noen sjanse i dag, for å være helt ærlig, men som sagt skulle vi gjerne ha vært litt tettere på Larvik, sier tremålsscoreren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Åtte evakuert etter ulmebrann

    Åtte personer er evakuert fra en leilighet i Helgerødgata i Moss, hvor en stråleovn startet en ulmebrann. Fire er sendt til legevakt etter å ha fått i seg røyk, melder politiet lørdag morgen. Nødetatene er på stedet.

    Laster Twitter-innhold
  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen