NRK Meny
Normal

Halden vil slå knockout på Larvik

Haldens håndballjenter går alternative veier for å forberede seg til cupfinalen mot Larvik. Stjernene fra den andre siden av fjorden kan forberede seg på en tøff kamp, for haldenserne har planer om å slå hardt fra seg.

Haldens håndballjenter går alternative veier for å forberede seg til cupfinalen mot Larvik. Stjernene fra den andre siden av fjorden kan forberede seg på en tøff kamp, for haldenserne har planer om å slå hardt fra seg..

Når halden-jentene får på seg boksehanskene, sparer de ikke på kruttet mot egne lagvenninner.

– Man blir revet med! Når folk slår hardt, så må man slå hardt tilbake, ler danske Cecilie Mørch.

30. desember smeller det i Oslo Spektrum. Da står HK Halden ansikt til ansikt med nær uslåelige Larvik. Men med boksetrening før jul, ønsker de i alle fall å slå kraftig fra seg i cupfinalen.

– Selv er ikke gull for oss. Vi er selvfølgelig veldig glade for å komme til Spektrum, men det er ikke sånn at vi drar dit for å legge oss. Vi drar til Spektrum for å ta sjansen vår, sier trener Morten Holmen.

Så gjenstår det å se om Larvik-jentene får like mye juling i romjula som treneren fikk da han omsider våget seg inn i ringen mot jentene.

– Det ble en skikkelig kamp! Gir vi så mye når vi møter Larvik, så kommer dette til å gå bra, smiler han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • I gang med slukking

    Sarpsborg brannvesen har startet slukningsarbeidet på Greåker. Det er rundt 40 kvadratmeter med gress som brenner.

    Gressbrann på Greåker
    Foto: Jon-Fredrik Klausen / NRK
  • Sprekk i vannledning på Kråkerøy

    Flere studenter fikk vann inn i leilighetene sine på Bjølstad på Kråkerøy i dag da en vannledning sprakk, skriver Fredrikstad Blad. Kommunen holder på med å sette på vannet igjen, og alle som har vært uten vann vil få det tilbake.