NRK Meny
Normal

Halden vil slå knockout på Larvik

Haldens håndballjenter går alternative veier for å forberede seg til cupfinalen mot Larvik. Stjernene fra den andre siden av fjorden kan forberede seg på en tøff kamp, for haldenserne har planer om å slå hardt fra seg.

Haldens håndballjenter går alternative veier for å forberede seg til cupfinalen mot Larvik. Stjernene fra den andre siden av fjorden kan forberede seg på en tøff kamp, for haldenserne har planer om å slå hardt fra seg..

Når halden-jentene får på seg boksehanskene, sparer de ikke på kruttet mot egne lagvenninner.

– Man blir revet med! Når folk slår hardt, så må man slå hardt tilbake, ler danske Cecilie Mørch.

30. desember smeller det i Oslo Spektrum. Da står HK Halden ansikt til ansikt med nær uslåelige Larvik. Men med boksetrening før jul, ønsker de i alle fall å slå kraftig fra seg i cupfinalen.

– Selv er ikke gull for oss. Vi er selvfølgelig veldig glade for å komme til Spektrum, men det er ikke sånn at vi drar dit for å legge oss. Vi drar til Spektrum for å ta sjansen vår, sier trener Morten Holmen.

Så gjenstår det å se om Larvik-jentene får like mye juling i romjula som treneren fikk da han omsider våget seg inn i ringen mot jentene.

– Det ble en skikkelig kamp! Gir vi så mye når vi møter Larvik, så kommer dette til å gå bra, smiler han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Overskred støvgrense

    I fjor var det åtte dager med så mye svevestøv i lufta i Fredrikstad at det overskred grensene forurensningsmyndighetene har satt. Først når det er 30 tilfeller av overskridelser er det krav om at kommunene må sette i gang tiltak

  • En person hentet ut av røykdykkere

    En person er hentet ut av røykdykkere etter at det begynte å brenne i en leilighet i Marcus Transes gate i Halden. Vedkommende er ved bevissthet og blir behandlet av helsepersonell på stedet. Det er ikke fare for at brannen skal spre seg til andre boenheter, melder politiet på Twitter

    Brann i Halden
    Foto: Christian Nicolai Bjørke/NRK