- Føles som et tap

- Vi sliter med vårt spill og dette uavgjort-resultatet føles som et tap, forteller debutant Gunnar Heidar Thorvaldsson.

Gunnar Heidar Thorvaldsson
Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

Nykommeren scoret i sin første kamp, men synes en seier ville vært bedre.

- Det var helt ok å score mål etter få minutter spilt. Allikevel hadde det vært bedre med tre poeng i dag, enn at jeg fikk en scoring. Vi klarer å presse Nybergsund-Trysil en del i første omgang, og så detter vi litt sammen etter hvert, sier Thorvaldsson.

- I de neste kampene må vi være 110 prosent fokuserte for å kunne ta med oss de poengene vi trenger for å sikre oss eliteserieplass til neste år, forteller islendingen.

Les også:

Tabell og resultater i 1. divisjon.

- Vi fortjente ett poeng

Nybergsund-Trysil-trener, Ola Brenden mener at begge lag hadde nesten like mange målsjanser, og at gjestene fortjent får med seg ett poeng fra oppgjøret i Fredrikstad.

- Vi skaper så og si like mye, men jeg vil vel si at vi hadde de to største målsjansene. I tillegg blir vi også snytt for et straffespark som alle kan se på tv etterpå, forteller treneren.

Allikevel var han godt fornøyd med innsatsen og poengdelingen.

- Dette er en vanskelig kamp å spille, og en vanskelig bane å spille på. Derfor er jeg godt fornøyd med hva vi presterer her i dag. Vi får med oss ett poeng fra en god motstander, konstanterer han.

Ola Brenden

Nybergsund-Trysil-trener, Ola Brenden var godt fornøyd med poengdelingen på Fredrikstad stadion.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

- Må nullstille oss

FFK-trener, Tom Freddy Aune var ikke like fornøyd etter kampslutt. Selv om han ikke hadde noe spesielt svar på hva som gikk galt, mener han at laget må nullstille seg før bortekampen mot Bodø Glimt til onsdag.

- Vi vil så gjerne forsvare oss og sikre oss tre poeng, men vi mislyktes. Vi sliter litt med lagspillet vårt, og må klart bedre dette før neste kamp. Skal vi klare å komme tilbake etter dette, må vi få denne kampen ut av hodet, avslutter en skuffet Fredrikstad-trener.

Tom Freddy Aune

FFK-trener, Tom Freddy Aune mener laget må glemme denne kampen og se fremover.

Foto: Tom Freddy Aune / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Handlingsplan mot villsvin

    Neste år kommer det en handlingsplan for å ta tak i det voksende villsvinproblemet i Østfold. Det sa klima- og miljøvernminister Ola Elvestuen på dagens møte med bønder i Halden. De ber om at Viltlovens restriksjoner på nattjakt blir fjernet, og at det blir forbudt å fôre opp villsvin. Statsråd Elvestuen sier at det kommer en handlingsplan, men han har ingen detaljer nå.

  • Krevende arbeid på østre linje

    Tidligst neste mandag kan togtrafikken gå som normalt på østre linje etter jordraset for snart halvannen uke siden. Det opplyser Bane NOR. Arbeidet med å reparere linja mellom Mysen og Rakkestad etter et jordras har vist seg å bli stadig mer komplisert.