NRK Meny
Normal

- Føles som et tap

- Vi sliter med vårt spill og dette uavgjort-resultatet føles som et tap, forteller debutant Gunnar Heidar Thorvaldsson.

Gunnar Heidar Thorvaldsson
Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

Nykommeren scoret i sin første kamp, men synes en seier ville vært bedre.

- Det var helt ok å score mål etter få minutter spilt. Allikevel hadde det vært bedre med tre poeng i dag, enn at jeg fikk en scoring. Vi klarer å presse Nybergsund-Trysil en del i første omgang, og så detter vi litt sammen etter hvert, sier Thorvaldsson.

- I de neste kampene må vi være 110 prosent fokuserte for å kunne ta med oss de poengene vi trenger for å sikre oss eliteserieplass til neste år, forteller islendingen.

Les også:

Tabell og resultater i 1. divisjon.

- Vi fortjente ett poeng

Nybergsund-Trysil-trener, Ola Brenden mener at begge lag hadde nesten like mange målsjanser, og at gjestene fortjent får med seg ett poeng fra oppgjøret i Fredrikstad.

- Vi skaper så og si like mye, men jeg vil vel si at vi hadde de to største målsjansene. I tillegg blir vi også snytt for et straffespark som alle kan se på tv etterpå, forteller treneren.

Allikevel var han godt fornøyd med innsatsen og poengdelingen.

- Dette er en vanskelig kamp å spille, og en vanskelig bane å spille på. Derfor er jeg godt fornøyd med hva vi presterer her i dag. Vi får med oss ett poeng fra en god motstander, konstanterer han.

Ola Brenden

Nybergsund-Trysil-trener, Ola Brenden var godt fornøyd med poengdelingen på Fredrikstad stadion.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

- Må nullstille oss

FFK-trener, Tom Freddy Aune var ikke like fornøyd etter kampslutt. Selv om han ikke hadde noe spesielt svar på hva som gikk galt, mener han at laget må nullstille seg før bortekampen mot Bodø Glimt til onsdag.

- Vi vil så gjerne forsvare oss og sikre oss tre poeng, men vi mislyktes. Vi sliter litt med lagspillet vårt, og må klart bedre dette før neste kamp. Skal vi klare å komme tilbake etter dette, må vi få denne kampen ut av hodet, avslutter en skuffet Fredrikstad-trener.

Tom Freddy Aune

FFK-trener, Tom Freddy Aune mener laget må glemme denne kampen og se fremover.

Foto: Tom Freddy Aune / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sjekk snøen før du dumper den

    Regler for forurensing gjelder også for dumping av snø, sier miljøverndirektør hos Fylkesmannen, Karsten Butenschøn. Skal du forurense må du søke tillatelse – eller forsikre deg om at den snøen du måker ikke inneholder søppel eller farlige stoffer.

    Snømåking (Illustrasjonsbilde)
    Foto: Svein Sundsdal / NRK
  • Brannøvelse i Rakkestad

    Rakkestad Brannvesen skal ha øvelse i Nærbyveien i dag lørdag. Det kan bli synlige flammer og røyk i forbindelse med denne øvelsen.