NRK Meny
Normal

- Drapstruet linjedommeren

Mossespilleren mistet besinnelsen da han fikk gult kort. Han skal ha drapstruet assistentdommeren under gårsdagens kamp.

Gult kort
Foto: ARIS MESSINIS / AFP

Selv sier mossespilleren, Fabien Vidalon, at det hele beror på en misforståelse. Det skriver Moss Dagblad.

Han mener han slett ikke har sagt noe truende, selv om han ble sint.

- Jeg sa at han skulle vente på meg etter kampen, og at vi kunne snakke om det da, sier spilleren til avisa.

- Gult kort

Episoden skjedde etter at en Kongsvinger-spiller lå nede, med mulige skader i hodet . Dommer Øyvind Alapnes lot spillet først gå videre, men etter en god stund bestemte han seg allikevel for å blåse.

- Etter det sparker spilleren bort ballen en stund etter min avblåsning, og assistentdommeren gjør meg oppmerksom på dette. Det er et klart gult kort, sier dommer Øyvind Alapnes.

Trusler mot dommeren

Det kokte over for Moss-spilleren da han fikk det gule kortet, for med det visste han at han kom til å miste neste kamp.

Etter at han fikk det gule kortet gestikulerte han noe veldig, og sa også noen ord til assistentdommeren. Det førte til at hoveddommeren ga spilleren direkte rødt kort.

- Vidalon er en veldig god spiller, men han sparket først bort ballen, og så truet han linjedommeren på livet, sa Kongsvingers trener Thomas Berntsen da han ble intervjuet av avisa etter kampslutt.

Avviser drapstruslene

Spilleren selv avviser at han drapstruet linjedommeren, men innrømmer at han ble sint etter episoden.

- Jeg var så skuffet etter kampen. Jeg vil bare unnskylde meg overfor de andre. Dette er litt flaut, sier Fabien Vidalon til avisa.

- Jeg sa at han skulle vente på meg etter kampen, og at vi kunne snakke om det da.

Fabien Vidalon / Moss Dagblad

- Jeg har skrevet rapport

Hoveddommeren ville ikke gå inn i detalj på hva som ble sagt og gjort av spilleren.

- Men det var helt klart ting som ikke hører hjemme på fotballbanen. Jeg har skrevet en rapport på dette, så blir det opp til forbundet å reagere, Øyvind Alapnes.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.