Hopp til innhold

Veldedighet doblet årsbudsjettet

Takket være den engasjerte kunstneren David Sandum, håndmalte postkort og private donasjoner, har den frivillige organisasjonen Home-Start Familiekontakten mer enn doblet årsbudsjettet sitt på en måned.

Helen Mollat fra Home-Start er veldig takknemlig for pengene som har strømmet inn i mars

Helen Mollat fra Home-Start er veldig takknemlig for veldedighetspengene som har strømmet inn i mars.

Foto: Beate Grøndahl / NRK

– Jeg er veldig takknemlig, det gjør en stor forskjell for oss, smiler Helen Mollatt, koordinator i Home-Start.

Twitter Art Exhibit

Via sine 116 000 følgere på Twitter har kunstneren David Sandum fra Moss fått tilsendt over 600 håndmalte postkort fra hele verden. Postkortene selges og inntektene går uavkortet til en lokal organisasjon. I år har pengene gått til Home-Start i Moss.

Utstillingen, Twitter Art Exhibit, har blitt holdt på Moss Bibliotek og ble avsluttet lørdag. Til sammen er det blitt solgt postkort for 42 500 kroner.

Kunstner David Sandum

Kunster David Sandum har med sin utstilling, Twitter Art Exhibit, samlet inn 42 500,- til Home-Start i Moss.

Foto: Beate Grøndahl / NRK

I tillegg har Home-Start mottatt 57 000 kroner fra private donasjoner i løpet av mars. Organisasjonen med et årsbudsjett på 80 000 kroner har altså mer enn fordoblet årsbudsjettet i løpet av en måned.

Støtter familier

Home-Start Familiekontakten i Moss en veldedig organisasjon hvor frivillige hjelper og støtter familier som trenger det.

– Vi hjelper til ved tøffe skilsmisser, sykdom og død. Vi jobber også mye med ensomhet og barnefattigdom til å avlaste en mor med kollikskrikende barn, forteller koordinator i Home-Start, Helen Mollat.

Hun opplyser at pengene fra utstillingen og donasjoner skal brukes til kulturopplevelser for barn som ellers ikke har muligheten til det. – Fra å gå på forestillinger på Parkteatret i Moss til å leie inn artister eller tegnere, sier Mollatt.

NRK besøkte utstillingen i midten av mars. Da var det allerede solgt postkort for over 30 000 kroner.

Se tv-saken:

Created by InfoDispatcher

Kunster David Sandum er glad og stolt over å kunne hjelpe.

Laster Twitter-innhold