Hopp til innhold

Taxisjåfør drapstruet

En taxisjåfør løp for livet i natt, etter å ha kommet i konflikt med en passasjer.

Taxi
Foto: Scanpix

RYEN: Kl. 02.00 i natt kom det en melding om at en taxisjåfør var truet og løp fra Ryen mot Lambertseter. Det viste seg at en sjåfør på en eller annen måte hadde kommet i konflikt med en passasjer som truet med å drepe taxisjåføren. Den 56 år gamle passasjeren ble funnet av politiet og pågrepet for drapstrusler. Den 32 år gamle taxisjåføren vil anmelde forholdet.

Tvilen kom bilfører til gode

SANDAKER: Kl. 00.28 i natt kontrollerte politiet en bil på Sandaker. Føreren hadde ikke norsk førerkort, men kunne fremvise et internasjonalt førerkort. Føreren var anmeldt en gang tidligere for ikke å ha norsk førerkort, men fortalte at han hadde vært i kontakt med Biltilsynet for å ordne seg et norsk førerkort. Tvilen kom mannen til gode, og han fikk kjøre videre.

PC stjålet fra Lusetjern skole

HOLMLIA: Kl. 00.45 ble det meldt om et innbrudd på Lusetjern Skole på Holmlia. Det viste seg at en PC var stjålet. Saken vil bli anmeldt og politiet vil sikre fingeravtrykk med tanke på å finne fram til mulige gjerningspersoner.

16-åring narkotatt

OSLO SENTRUM: Kl. 02.31 ble det meldt om to menn som laget bråk på utsiden av et utsted i Pilestredet. Det hele dreide seg i utgangspunktet om tyveri om en jakke som mistenkte hadde på seg da politiet ankom stedet. Mistenkte, en mann født i 1992, ble pågrepet for heleri, besittelse av narkotika samt for å ha oppgitt falskt navn til politiet.