Stene brente straffe da FFK tapte

Robert Stene har bommet på to straffespark på en uke. Mot Kristiansund ble det en avgjørende miss.

Robert Stene

Robert Stene bommet på sitt andre straffespark på en uke borte mot Kristiansund.

Foto: Roar Halten/NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Trønderen bommet fra 11-metersmerket også i hjemmeoppgjøret mot Hødd sist uke. Da hadde han riktignok scoret et mål tidligere i kampen som endte med 2-1 seier til Fredrikstad.

Etter 52 minutter borte mot Kristiansund fikk 30-åringen muligheten til å revansjere seg, men han blåste ballen over tverrliggeren til Kristiansunds sisteskanse Elias B. Valderhaug.

– Vi fikk straffen på et gunstig tidspunkt, så da er det surt at den ikke går i mål, sa en tydelig nedbrutt Stene til Fredriksstad Blad etter kampen.

Laget fra Møre og Romsdal tok derimot vare på en av sine muligheter da Jean Mendy ble matchvinner for hjemmelaget etter drøye timen.

– Blir forbannet

Filip Westgaard fikk en stor mulighet til å utligne for FFK på overtid, men Valderhaug reddet avslutningen hans.

FFK-trener Håkon Wibe-Lund sa til Radio Prime Fredrikstad at kveldens kamp var «en drittkamp».

– Jeg blir ikke bekymret, men forbannet på at vi har fire gode kamper også komme tilbake på det nivået som vi er i dag. Det er det kollektive FFK som ikke klarer å forfytte seg raskt nok rundt på banen, men enkeltprestasjonene er til tider mer enn gode nok i dag, sa han til radiokanalen.

Han syntes også synd på Robert Stene etter kampslutt, men presiserer at spissen er nødt til å reise seg sammen med resten av laget.

– Han har vært toppscorer i denne ligaen i mange år og jeg har ikke tenkt til å kappe av han hodet etter kampen i dag.

Fredrikstad ligger på 9. plass med seks poeng etter de fire første kampene i årets 1. divisjon. 1. mai spiller laget hjemme mot Ull/Kisa.