Spennende avslutning i Mjøndalen

Det var stor spenning på slutten av kampen i Mjøndalen i ettermiddag.

Mjøl

Eliteserien fotball 2015: Mjøndalen - Tromsø. Mjøndalens Christian Gauseth reduserer til 2-3 i eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Tromsø i Mjøndalen.

Mjøndalen lå under mesteparten av kampen, men 73 minutter inn i kampen scoret de to mål på rappen, og stillingen var 3-3.

Tromsø var først ute med mål 21 minutter ut i kampen. Syv minutter senere scorer de igjen. Ved pause står det 1-2, etter at Christian Gauseth scorer på straffe.

Etter pause fortsetter Tromsø ledelsen med 1-3 etter 46 minutter. Først etter 73 minutter kommer Gauseths andre mål, og Rhett Bernstein følger opp i det neste minuttet. Rett før kampslutt står det 3-3 uavgjort. Så, i det 80. minuttet scorer Bernstein igjen og Mjøndalen vinner kampen 4-3.

Mjøndalen ligger på en foreløbig 8. plass på tabellen.