Hopp til innhold

Smell på Grønland

 • Innbragte utvises

  De tre som ble innbragt av politiet etter skytingen i Heimdalsgata i formiddag var alle etterlyst, utvist fra Schengen. Det er ennå uklart hvilken rolle de har i forbindelse med skuddene som ble avfyrt, men ifølge politiet var de svært nær da hendelsen skjedde.

 • Tre personer innbragt

  Politiet har innbrakt tre personer etter at det ble avfyrt flere skudd på Grønland i Oslo i formiddag. – De satt i en bil like ved butikken, og vi mener vi kan koble dem til hendelsen, sier politiet til Dagbladet. Mennene ikke har fått noen formell status ennå.

 • Skudd avfyrt på Grønland

  Politiet har gjort funn i Heimdalsgata på Grønland i Oslo som bekrefter at det er avfyrt skudd på stedet. Vitner har forklart at de skal ha hørt tre smell. Politiet er svært interessert i flere vitner. De har ikke funnet noe som tyder på at noen eller noe er skadet, og kan heller ikke si noe om hva slags våpen som er brukt.

 • Politiet søker mann på Grønland

  Politiet søker etter en mannsperson som skal ha løpt fra Heimdalsgata på Grønland i Oslo iført sort parkas, hvite joggesko, mørke dongeri og grå lue. Det har kommet meldinger om høye smell fra området, men politiet kan ikke bekrefte hva slags smell det er snakk om.

 • Meldte om høye smell

  Politiet fikk melding om høye smell i Heimdalsgata på Grønland i Oslo søndag formiddag, og har nå rykket ut til stedet. Vitner skal ha sett en person løpe fra området. Politiet er svært interessert i tips dersom noen har sett noe annet.