Seiler fram som klare opprykksfavoritter

Det er mange positive tanker i MFK-stallen etter 2-2 resultatet mot Brumunddal i helgen.

Moss har nemlig ikke tapt på norsk jord, etter at Tor Thodesen tok over som hovedtrener.

To seire og to uavgjort

Laget har nemlig vunnet to kamper og spilt to uavgjort, etter at de kom hjem fra treningsleir i Tyrkia. Det vil si at de ennå ikke har tapt på fire kamper, noe som er gode nyheter i Moss.

Thodesen er fornøyd med A-lagets prestasjoner så langt, men legger til at det gjenstår noen justeringer.

– Vi skal spille to treningskamper til, mot Follo og Sandefjord, og de blir viktige for oss. Det er mye som stemmer på banen, men det gjenstår å gjøre noen småforandringer før seriestart.

– I denne kampen mot Brumunddal leder vi hele veien, men slipper inn et unødvendig mål mot slutten. Det var litt kjedelig, men vi har mye positivt å ta med oss, forteller han etter kampslutt.

– Bedre med feil nå

Midtstopper i Moss, Niklas Heia, synes det er bedre å gjøre feilene i treningskampene, enn å gjøre det i serien.

– Hadde kampen mot Brumunddal vært en seriekamp, hadde vi tapt to poeng på grunn av enkle feil. Det er bedre at vi tar til oss feilene vi gjør og jobber med de, slik at dette ikke sjer når sesongen er i gang, forteller han.

– Men på en annen side, har de siste kampene gått veldig bra. Vi har mye positivt å ta med oss, og jeg er klar over at vi har blitt ranket som store favoritter i vår avdeling.

– Derfor blir det spennende å se hva vi klarer å prestere når kampene er i gang. For de skal tross alt spilles først, sier unggutten med et smil.