Prinsdal, Halil Kala, ny versjon
Foto: Privat

Prinsdal-drapet

Oppsummert

21 år gamle Halil Kara ble skutt og drept utenfor Prinsdal Grill i Prinsdal i Oslo 10. januar. Den antatte drapsmannen flyktet fra Norge etter drapet, men ble pågrepet i Ungarn og utlevert. I alt fire menn er siktet i forbindelse med drapet.

 • Forlenget varetektsfengsling

  Politiet fikk fredag medhold i sin begjæring om forlenget varetekt for de tre mennene som er siktet for drapet på Halil Kara (21) i Oslo i januar.

 • Drapssiktet varetektsfengslet

  Mannen som er siktet for å ha drept en mann i Prinsdal sør i Oslo er varetektsfengslet i tre uker i Oslo tingrett. Det samme gjelder en mann som er siktet for medvirkning til drap. I alt er fire menn siktet etter drapet på Halil Kara 10. januar.

 • Fjerde siktet nekter straffskyld

  Den fjerde mannen (20) som er siktet i forbindelse med drapet i Prinsdal nekter straffskyld, opplyser mannens forsvarer Petar Sekulic til NRK. Han er siktet for å ha hjulpet den antatte hovedmannen med å flykte fra Norge etter drapet den 10. januar.

 • Enda en siktet for Prinsdal-drapet

  En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet etter Prinsdal-drapet, opplyser politiet. Han skal ha hjulpet en av de siktede mens han var på flukt. I alt er fire menn siktet etter drapet på Halil Kara fredag 10. januar.