Hopp til innhold

Politiet ønsker tips om savnede Mariusz Mikolaj Grzyb

Den polske mannen har vært savnet fra Romerike i en drøy måned.

Mariusz Mikolaj Grzyb

Saknede er polsk håndverker, og snakker ikke norsk. Forut for forsvinningen var han gjentatte ganger i området Røa i Oslo.

Foto: Politiet

Den 29 år gamle polske statsborgeren har vært savnet siden lørdag 3. mai 2014.

Han er 165 cm, normal kroppsbygning, mangler muligens to framtenner, har kun litt kort hår på sidene. Han er lys i huden, har grønne øyne, og tatoveringer på begge armene.

Mariusz Mikolaj Grzyb

Mariusz Mikolaj Grzyb.

Foto: Politiet

Mannen snakker ikke norsk.

Ifølge politiet forlot Mariusz Mikolaj Grzyb en bolig i Gjerdrum kommune på Romerike, i 13-tiden lørdag 3. mai. Han gikk mot skogen ved Veståsen barneskole.

Etter dette er det ikke gjort noen observasjoner av mannen, men politiet opplyser at han kan ha vært i Oslo i etterkant.

29-åringen hadde på seg mørk genser/jakke, mørk treningsbukse, og mørke joggesko da han forsvant. Han kan i hatt en bandasje på den ene armen.

– Vi har mottatt en savnet melding fra hans familie i utlandet som har opplyst at han sist var observert i Gjerdrum. Vi har iverksatt noen rutinemessige undersøkelser som ikke har gitt oss svar på hvor han kan befinne seg. Vi har derfor satt i gang full etterforskning for å finne ut av hva som kan ha skjedd med han, sier politiadvokat Jon Aga i Romerike politidistrikt.

Dersom du har opplysninger om den savnede Mariusz Mikolaj Grzyb, kan du ringe til Romerike Politidistrikt, Felles etterforskningsenhet, telefon: 99 48 77 45, eller Sentralbordets telefon: 64 84 20 00.