Hopp til innhold

Ødegaard ferdig i Strømsgodset

Gir seg etter ti sesonger som keepertrener og assistenttrener.

Thomas Andre Ødegaard

FERDIG I GODSET: Thomas André Ødegaard har vært i klubben i en årrekke.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

– Jeg har hatt fantastiske år i Godset, der jeg har lært enormt mye og fått være med på store opplevelser, sier Thomas André Ødegaard på Strømsgodsets egne nettsider mandag.

Ødegaard var junior- og seniorspiller i ti år for klubben. Deretter har han jobbet ytterligere ti år som keepertrener og assistenttrener.

Vil bli hovedtrener

Ødegaard sikter nå mot hovedtrenerjobb. Neste år vil han som første trener i Norge ha fullført prolisenskurset både som keeper- og hovedtrener.

– Jeg har lyst til å jobbe som hovedtrener. Jeg har lyst til å bygge opp noe fra bunnen, slik vi har gjort i Godset. Alt fra spillestil til treningskultur og verdigrunnlag. Jeg har klare tanker om hvordan dette skal gjøres, sier 45-åringen.

Får skryt av Flo

Sportssjef i klubben, Jostein Flo, roser Ødegaard for jobben han har gjort i klubben de siste årene. Flo berømmer også Ødegaard for måten han steppet inn på da tidligere hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen ble sykemeldt.

– Thomas har vært en dedikert trener og flott ambassadør og hele klubben er takknemlig for det han har bidratt med.

Ødegaard selv takker gode kolleger som han har jobbet med de siste årene:

– Jeg kommer til å savne alle i og rundt klubben. Jeg er mest av alt takknemlig for det jeg har fått lov til å være en del av. Strømsgodset er en helt spesiell klubb.