Moss har rykket ned

For første gang på 39 år skal Moss FK ned en divisjon. Det var kanskje allerede kjent at Moss har rykket ned denne sesongen, men i dag ble det spilt om å ikke komme sist på tabellen.

Follo seier

Follo FK tok seieren på Melløs i dag i sesongens siste serierunde.

Foto: Silje Johansen

Den aller siste kampen for Moss FK denne sesongen gikk av stabelen på Melløs i dag. Selv om dette var en ubetydelig kamp for Moss, fikk de konstantert bunnplassen da de møtte Follo FK.

Gjestene gikk av med seieren 2-1, noe som var fortjent. Follo var helt klart det beste laget på banen i dag.

Mistet lisensen

Selv om Follo vant dagens kamp med gode marginer, vil de selv rykke ned til 2 .divisjon til neste år. Det ble kjent tidligere i uken at NFF har fratatt cupfinalist Follo FK lisensen etter manglende fornyelse.

Follo har klagerett fram til onsdag 10.november. Dersom vedtaket blir stående, beholder Sandnes Ulf plassen uavhengig av hvordan kampen mellom Moss og Follo gikk i dag, meldte aftenposten på torsdag.

Les også:

Styre i Moss FK har jobbet lenge med å få laget på beina igjen og styreleder i klubben Jan A. Solvang synes nedrykket til klubben er trist.

– Det har vært en tøff periode der man har jobbet hardt for å få økonomien på plass, og unngå noe som er mye værre en å rykke ned til 2. divisjon som er konkurs. Så vi har klart å få til mye det siste året, men vi har desverre ikke levert sportslig i år og det er utrolig trist, forteller Solvang.