Hellerud drapsetterforskning
Foto: Nadir Alam / NRK

Mann (54) drept på Hellerud

Oppsummert

En mann i 50-årene ble funnet død av familiemedlemmer i sitt hjem i Hellerudgrenda på Hellerud i Oslo, torsdag 15. juni 2017.

 • Dømt til 17 års fengsel for drap

  En 42 år gammel tyrkisk borger er i Borgarting lagmannsrett kjent skyldig i forsettlig drap på en 54-åring på Hellerud i Oslo 15. juni 2017. Lagmannsretten kom i likhet med Oslo tingrett til at mannen var skyldig i forsettlig drap og grovt ran.

 • Hellerud-drapet i lagmannsretten

  Torsdag starter ankesaken etter knivdrapet på Hellerud i Oslo i juni 2017. Den tiltalte 42-åringen ble i Oslo tingrett dømt til 17 års fengsel, men anket dommen. Det er satt av ti dager i Borgarting lagmannsrett til saken.

 • 17 års fengsel for knivdrap

  En 42 år gammel tyrkisk mann er dømt til 17 års fengsel for knivdrapet på en 54-åring på Hellerud i Oslo for halvannet år siden. I dommen, som VG har fått tilgang til, dømmes mannen også til å betale 400.000 kroner i oppreisning.

 • VG:Mann tiltalt for Hellerud-drapet

  Ein mann i 40-åra er tiltalt for Hellerud-drapet som skjedde i juni 2017, det skriv VG. Ein 54 år gammal mann vart funnen død i heimen sin på Hellerud i Oslo. Mannen som er arrestert nektar for å ha noko med drapet å gjere.

 • Drapsmistenkt i Oslo og Estland

  En 41 år gammel mann som er siktet for drap på en tyrkisk mann på Hellerud i Oslo i fjor sommer, etterforskes nå også for et drap i Estland, ifølge VG. Den 41-år gamle tyrkeren sitter nå varetektsfengslet i Norge.