Hopp til innhold

Kvinne slått ned med glassflaske i Oslo – politiet leter etter flere gjerningsmenn

En kvinne er sendt til legevakta etter å ha blitt slått ned med en glassflaske på Tullinløkka i Oslo sentrum i natt. Politiet leter etter flere gjerningsmenn.

voldshendelse

– Vi fikk melding at en kvinne skulle være slått ned på gata utenfor en pub, og at en eller flere gjerningspersoner skulle ha forsvunnet fra stedet. Da vi kom dit fant vi en kvinne så lå på bakken. Hun fremsto som skadd, men var ved bevissthet, sier operasjonsleder Tor Jøkling, i Oslo politidistrikt til NRK.

Han forteller at skadeomfanget så langt ikke er kjent, og at kvinnen behandles på legevakta.

Søker etter tre menn

– Vitner på stedet har forklart at minst tre menn i 20-årene med afrikansk utsende kan knyttes til voldshandlingen. En av mennene skal ha slått kvinnen i hodet med en glassflaske, før mennene løp i retning Fredriks gate. Noen skal også ha hoppet inn i en sølvfarget bil og kjørt fra stedet, sier Jøkling.

Han forteller at politiet jobber med å avhøre vitner, og med å gå igjennom overvåkningsbilder. Jøkling kan foreløpig ikke si noe om motivet for voldshandlingen.

– Vi er veldig interessert i tips fra publikum. De som kan ha sett eller hørt noe kan ta kontakt med politiet på telefon 02800, opplyser operasjonslederen.

Politiet fikk melding om hendelsen rundt klokken 03:15.

Laster Twitter-innhold