Hopp til innhold
Krimteknikere i arbeid etter drap på Trosterud i Oslo
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Kvinne drept på Trosterud

Oppsummert

En 43 år gammel mann er tiltalt for drapet av kona (35) på en gangvei på Trosterud i Oslo i juni 2016. Mannen er også tiltalt for mishandling av både kona og datteren deres i 13 år. Aktor krever 19 års fengsel.

 • Dom i Trosterud-drapet

  En 43 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 19 års fengsel for å ha drept sin ektefelle med kniv på Trosterud i Oslo i 2016. Han er også dømt for mishandling av kona og datteren i om lag 13 år.

  Drap Trosterud
  Foto: Svin Olsson / NRK
 • Mann dømt til 17 år for konedrap

  Den 43 år gamle mannen som drepte sin kone med kniv på en gangvei på Trosterud i Oslo i fjor, er dømt til 17 år og ni måneder fengsel i Oslo tingrett. Retten mener mannen målrettet gikk inn for å drepe sin kone, skriver VG.

 • Forsvarer synes 19 år er for mye

  Forsvareren til mannen som er tiltalt for å ha drept sin kone på Trosterud i Oslo i fjor, synes aktors påstand er for høy. Aktor mener 42-åringen bør få 19 år i fengsel. Kvinnen ble stukket med kniv på en gangvei i juni i fjor.

 • Påstand om 19 år for drap

  Aktor la ned påstand om 19 års fengsel for mannen som er tiltalt for å ha drept sin kone på Trosterud i Oslo i juni i fjor. Mannen er også tiltalt for mishandling av kona og datteren. Han erkjente straffskyld da rettssaken startet i forrige uke.

 • Erkjente straffskyld

  Den tiltalte 43-åringen erkjente straffskyld for å ha drept kona si på Trosterud i juni i fjor, da rettssaken startet i Oslo tingrett i dag. Han erkjenner delvis straffskyld for mishandling av kona og den ene datteren gjennom flere år.